Catalog

PROTAURUS® Produktion + Logistik GmbH

PROTAURUS® Produktion + Logistik GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2000

PROTAURUS® Produktion + Logistik GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2000

Inapoi la listă

Tehnică de acţionare de la PROTAURUS® Produktion + Logistik GmbH

Anchetă produs  

Doriți să faceți ca transporturile obositoare și obositoare să devină un lucru de domeniul trecutului? Apoi, ușurați munca angajaților dvs. cu ajutorul puternicului modul de acționare E-Drive!

Modulul electric E-Drive

funcționează ca un suport de acționare ușor de utilizat și poate fi montat pe diverse dispozitive de transport. În acest fel, E-Drive oferă echipamentelor de transport, adesea foarte încărcate, o acționare electrică și facilitează foarte mult transportul intern al încărcăturilor. Cele mai importante informații despre produs dintr-o privire
  • acționare electrică cu motor cu angrenaj de 24 V
  • baterie puternică litiu-ion
  • Viteza de deplasare: până la 3,6 km/h
  • Timp de funcționare: până la 3,5 ore
  • Încărcător inclus
  • Montaj inclus
Modulul avansat de acționare E-Drive permite deplasarea electrică și ergonomică a încărcăturilor grele cu ajutorul stivuitoarelor cu masă și platformă. Asistența puternică a motorului contribuie la un transport rapid și confortabil al diferitelor ustensile de lucru în cadrul unei companii și reduce enorm efortul necesar pentru deplasarea încărcăturilor.

E-Drive este format dintr-un motor puternic de 24 V cu angrenaj, cu o baterie litiu-ion, cu încărcător inclus și un sistem de control ușor de utilizat cu un singur buton.

Modulul compact de acționare este amplasat între cele două roți fixe ale dispozitivului de transport respectiv și este conectat la celelalte componente ale E-Drive prin cabluri abia vizibile.

Datorită performanțelor sale ridicate, reductorul eficient de 24 V al modulului electric asigură deplasarea ușoară și confortabilă a încărcăturilor de până la 500 kg. Astfel, E-Drive permite, de asemenea, transportul de încărcături grele, oferind în același timp cele mai bune condiții de lucru ergonomice.

Modulul de acționare electrică este (de)activat prin intermediul unui sistem de control ușor de utilizat care este atașat la ghidonul cărucioarelor de transport din seria ERGOTRUCK.

Acționarea electrică poate fi pornită sau oprită cu ușurință printr-o singură mișcare a încheieturii mâinii, prin intermediul unui comutator cu un singur buton. Odată ce modulul de acționare electrică este pornit, dispozitivul de transport respectiv poate fi direcționat fără întrerupere înainte și înapoi. În funcție de încărcătura de marfă, sistemul E-Drive poate permite o viteză de deplasare de până la 3,6 km/h. În acest fel, modulul electric modern asigură o muncă eficientă în condiții optime.

Bateria litiu-ion plug-in este deosebit de durabilă și are o durată de funcționare de până la 3,5 ore, atunci când bateria este complet încărcată și în funcție de sarcina căruciorului. Încărcătorul pentru bateria puternică este deja inclus în prețul de achiziție și este furnizat la livrare.

Nu trebuie să vă faceți griji nici pentru montarea modulului electric. Instalăm E-Drive pe un dispozitiv de transport la alegerea dumneavoastră, fără costuri suplimentare. Astfel, vă puteți folosi imediat și eficient asistența la deplasare.

Modulul de acționare eficient E-Drive reprezintă o inovație în operațiunile de transport intern.

Anchetă produs