Catalog

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Inapoi la listă

Unitate mobilă de purificare a aerului pentru facilități sociale (LRA-S) de la LK Metallwaren GmbH

Anchetă produs  

99,995 la sută fără virusuri!

Apariția pandemiei Corona și restricțiile aferente a adus subiectul purificării aerului în centrul discuțiilor publice. Acest lucru este valabil în special pentru încăperile în care se află în permanență un număr mare de persoane și unde riscul de transmitere a infecțiilor prin viruși, bacterii sau germeni este corespunzător.

Purificatorul de aer mobil LRA-S de la LK Metallwaren oferă o protecție eficientă împotriva acestui lucru!

Performanțele sale sunt de așa natură încât este capabil să purifice aerul în încăperi cu o suprafață de până la 60 de metri pătrați și o înălțime de până la 3,5 m (de exemplu, birouri sau săli de clasă) timp de cinci ore. (de exemplu, birouri sau săli de clasă) de cinci ori pe oră.
Sistem triplu de filtrare cu o eficiență de 99 %
Purificatorul de aer LK LRA-S are un sistem de filtrare integrat. Acesta este format dintr-un filtru de particule fine, un filtru cu cărbune activ împotriva mirosurilor și un filtru de microparticule (clasa de filtrare H14, HEPA); acesta din urmă curăță 99,995 la sută din virușii, bacteriile și germenii din aerul din încăpere. În acest proces, aerul din zona podelei este aspirat de un ventilator EC eficient din punct de vedere energetic, filtrat și returnat în cameră în zona superioară.

În modul stand-by, purificatorul de aer măsoară concentrația de CO2 din aerul camerei. Dacă aceasta crește la o valoare de peste 800 ppm, acesta trece automat în regim de funcționare completă.

Anchetă produs