Catalog

HEAB Absaugtechnik GmbH

HEAB Absaugtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • EMAS EG-Öko-Audit

HEAB Absaugtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • EMAS EG-Öko-Audit

Inapoi la listă

Purificator de aer (Mia Air) de la HEAB Absaugtechnik GmbH

Anchetă produs  

Tehnologie de aer proaspăt de nouă generație Purificatorul de aer Mia Air este în prezent unul dintre cele mai puternice dispozitive de pe întreaga piață și convinge prin tehnologia sa de filtrare de vârf.
Echipamentul de filtrare este format dintr-un pre-filtru (curățare manuală), un filtru cu cărbune activ de înaltă calitate pentru eliminarea mirosurilor și a substanțelor organice volatile și un filtru pentru camere curate HEPA din clasa H14 cu o separare de 99,995% (elimină, printre altele, cele mai mici particule, cum ar fi praful fin, virușii și bacteriile).(elimină, printre altele, cele mai mici particule
cum ar fi praful fin, virușii și bacteriile).

În plus, acoperirea microbiană și lumina UV-C distrug virușii și bacteriile de toate tipurile din aerul ambiental.
Sunt posibile mai multe schimburi de aer pe oră. (de exemplu, o suprafață de 100 m² = aerul este complet curățat de 3-4 ori într-o oră*) Datorită designului practic al panoului Mia Air, puteți controla cu ușurință condițiile ambientale pe care le preferați, manual sau cu ajutorul aplicației mobile.

Datorită utilizării mobile, datorită rolelor ascunse, sistemul de filtrare poate fi utilizat în mod flexibil în încăperile dvs. cum ar fi săli de ședințe, birouri, săli de clasă, cantine, ateliere, săli de așteptare etc.
. Optimizați calitatea aerului din încăperile dumneavoastră și reduceți în același timp riscul de infectare cu agenți patogeni.
Avem soluția profesională pentru dumneavoastră!
Protejați-vă pe dumneavoastră și pe ceilalți cu Mia Air!

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Staţii de filtrare

Filtru cu cartuș (PPF)

Sistemele sunt reglate cu precizie pentru filtrarea celor mai fine particule și pulberi din aer care sunt generate în multe procese de prelucrare.

Sisteme de filtrare uscată (ZSPF)

Sistem de filtrare cu filtru pulsatoriu HEAB Cyclone Bag - ZSPF

Sistemul de filtrare cu sac ciclonic cu impulsuri este ideal pentru separarea pulberilor în multe domenii de aplicare. Aproap...