Catalog

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

Inapoi la listă

Sonda de umiditate și temperatură încălzită pentru meteorologie (EE260) de la E+E Elektronik Ges.m.b.H.

Anchetă produs  

Performanță de măsurare

Sonda de umiditate și temperatură EE260 are un sistem dublu de încălzire (element de detectare și încălzire a sondei). Acest lucru previne formarea condensului pe elementul de detecție RH, pe capul de detecție și pe capacul filtrului. Prin urmare, sonda oferă rezultate de măsurare precise și fiabile chiar și în cazul unei umidități ridicate permanente.

Un alt beneficiu al sistemului de încălzire dublă este timpul de răspuns foarte scurt și recuperarea rapidă după condensare.

Acoperirea senzorului E+E îmbunătățește stabilitatea pe termen lung și durata de viață în medii prăfuite și corozive.

Compact și robust

Carcasa inovatoare a sondei EE260 combină un cap de detectare a umidității încălzit și un element de detectare a temperaturii suplimentar într-o singură sondă.

Datorită designului său compact, sonda este compatibilă cu ecranele de radiație ale senzorilor cu simetrie de rotație disponibile în comerț.

Carcasa robustă IP67 din elastomer rezistent la UV și la căldură protejează componentele electronice interne de influențele mediului și de deteriorările mecanice.

Analogic și digital

Sonda EE260 furnizează datele măsurate simultan pe două ieșiri de tensiune configurabile în mod liber și prin intermediul interfeței RS485 (Modbus RTU).

Pe baza valorilor măsurate ale umidității și temperaturii, EE260 calculează alte cantități legate de umiditate, cum ar fi temperatura punctului de rouă, umiditatea absolută sau raportul de amestec.

Aplicații tipice

Stații meteorologice Stații meteorologice
Sisteme de avertizare meteo (trafic rutier, aeroporturi)
Detectarea riscului de givraj

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Senzori de umiditate

Senzori de umiditate

Senzori de umiditate digitali și capacitivi de înaltă precizie pentru aplicații de masă.

Senzor de umiditate/temperatură (EE212)

Senzor de umiditate/temperatură de înaltă precizie pentru industriile exigente de climatizare, agricultură și farmaceutică, cu modul de senzor înlocuibil, puncte de contact protejate și element de...