Catalog

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

Inapoi la listă

Călătorii expres / speciale de la LKW WALTER Internationale Transportorganisation

Anchetă produs  

Soluția ideală pentru transporturile dumneavoastră expres și speciale
Datorită rețelei noastre de parteneri de transport la nivel european, organizăm pentru dumneavoastră transporturi complete pe șosea și în regim combinat.

În plus, prin intermediul ROAD JET vă oferim o soluție de transport alternativă și flexibilă pentru transporturi extraordinare. Astfel, vă punem la dispoziție capacități de transport pe termen foarte scurt, pentru a evita întreruperile în lanțul Supply Chain de exemplu în cazul unui volum de transport neașteptat de mare.

Ce este ROAD JET?
ROAD JET înseamnă transporturi expres și transporturi extraordinare precum și o echipă proprie de experți pentru transporturi cu termene de livrare critice. Pentru că exact în cazul unor modificări de ultim moment este nevoie de o comunicare directă si personală.

Capacități de transport la nivel european - disponibile mereu și oriunde. Datorită flotei proprii, putem organiza atât transporturi de paleți individuali, cât și transporturi complete. Cu echipament standard (de exemplu semiremorci normale sau Mega) sau cu camioane mici (de exemplu furgoane sau dube).

Anchetă produs