Catalog

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

Inapoi la listă

Logistici de transport (International) de la LKW WALTER Internationale Transportorganisation

Anchetă produs  

LKW WALTER organizează transporturi rutiere și transporturi combinate. În întreaga Europă. Vă oferim trei modele pentru a vă ocupa vehiculele în cel mai bun mod posibil.

Călătorie dus-întors
În modelul dus-întors, vehiculele dvs. călătoresc în mod constant între două țări. Puteți decide singuri pe ce traseu doriți să operați. Acest model se caracterizează prin angajarea constantă a camioanelor dumneavoastră. Beneficiați de oportunități de câștiguri sigure care pot fi planificate pe termen lung și de mai mult profit datorită kilometrilor goi optimizați.

One-Way
Aveți proprii clienți de export sau de import pe rute individuale și căutați încărcături dus-întors? Organizați-vă încărcăturile lipsă ușor și flexibil cu LKW WALTER și maximizați utilizarea vehiculelor dumneavoastră. Planificați-vă transporturile și prin utilizarea ofertei noastre de marfă în cadrul bursei de mărfuri LOADS TODAY.

Camioane cu remorcă
Doriți să lucrați în principal la nivel regional cu autotractoarele dumneavoastră și să fiți acasă în weekend? În calitate de partener de camionaj, transportați remorcile noastre cu macara între terminalele feroviare sau de feribot și punctele de încărcare sau descărcare ale clienților noștri. În acest model, autotractoarele dvs. sunt ocupate în permanență - și nu sunt necesare remorci proprii.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Logistici de transport

Trafic combinat (Combined traffic)

Transportul combinat - durabil și flexibil

Pentru a gestiona transportul într-un mod cât mai ecologic și mai eficient din punct de vedere al costurilor, transportul combinat combină în mod...