Catalog

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Inapoi la listă

Sistem de siguranță la rulare de la Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Anchetă produs  

Sistemul de fixare a bobinelor Dolezych a fost dezvoltat special pentru fixarea încărcăturilor rotunde, cum ar fi bobine, țevi și arbori. Acestea pot fi fixate rapid și ușor cu ajutorul sistemului de fixare cu role pentru a fi transportate pe drum cu puțin efort.

Sistemul este format dintr-o șină perforată și două pene de fixare. Cuiurile sunt compuse din suprafața de sprijin și suprafața de susținere. Această metodă de asamblare facilitează și simplifică configurarea și schimbarea penei, care poate fi plasată oriunde în șina perforată. Acest lucru face posibilă transportarea încărcăturilor de diferite diametre. Căzile sunt, de asemenea, echipate cu un dispozitiv de siguranță suplimentar pentru a preveni ieșirea lor din șina perforată în timpul transportului. Sistemul de fixare a rolelor poate fi utilizat pe lungime și transversal pe zona de încărcare. În conformitate cu specificațiile tehnice ale unității de transport, acest sistem nu este legat de un anumit loc în zona de încărcare.

În timpul dezvoltării, s-a acordat o mare importanță aplicării rapide și manevrării ușoare, ținând cont de reglementările privind asigurarea încărcăturii, cerute de VDI 2700 ff pentru transporturi, de exemplu, de role de hârtie înfășurată tare, bobine, tamburi de cablu etc. Sistemul este fabricat din material de înaltă calitate și poate fi utilizat pentru diferite tipuri de încărcături. Datorită materialului de înaltă calitate, acesta poate fi utilizat pentru o gamă largă de sarcini diferite.

Asigurarea suplimentară cu chingi de ancorare adecvate, cu ajutorul unui dispozitiv de fixare a încărcăturii cu blocare prin forță sau prin blocare de formă, sau prin combinarea acestor două metode, asigură o fixare foarte bună a încărcăturii.

Avantajele dumneavoastră:
  • fixează tamburi de cablu cu o greutate de până la 20.000 kg (utilizarea a 2 șine)
  • montare și demontare rapidă datorită greutății proprii reduse
  • aprobat de TÜV Nord

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Sisteme de încărcare cu siguranţă

Plase de ancorare

Securitate personalizată pentru fiecare tip de vehicul

Plasele de fixare a încărcăturii DoKEP sunt ajutoare practice pentru fixarea perfectă a încărcăturii în vagoane de stație, furgonete,...

Cleme de sarcină cu clichet

Punctul culminant: un nou principiu de proiectare

Secretul raportului unic până acum între cursa de strângere și lungimea totală constă în designul clemei de încărcare cu clichet DoRa. În l...