Catalog

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Inapoi la listă

Curele de ancorare pentru transportul vehiculelor (TensionController) de la Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Anchetă produs  

Ține în siguranță și protejează sistemul

Datorită unei structuri de suprafață special dezvoltate, TensionController-ul nostru este extrem de rezistent la alunecare. În același timp, acoperirea interioară glisantă asigură condiții perfecte pentru o transmisie optimă a forței, precum și o încărcare ușoară și uniformă a suprafeței canelurilor de pe banda de rulare a transportatorului de vehicule. Proprietatea specială de alunecare înseamnă, de asemenea, că cureaua de ancorare (35 mm sau 50 mm) poate fi trecută rapid prin furtunul regulatorului în timpul înfiletării și poziționării.

Sistemele (TensionController plus cureaua de ancorare) sunt echipate cu chingi din poliester (alungire <4%) ca standard și cu fibra de înaltă performanță UHMW-PE (alungire <1,5%) în versiunea premium. Ar fi posibil și un amestec de ambele materiale (alungire <2,5%). UHMW-PE susține proprietățile bune de alunecare ale TensionController și asigură astfel o distribuție și mai optimă a forței de pretensionare și o influență pozitivă asupra retensionării. În plus, în funcție de preferințele personale și de aplicație, se poate alege între un cârlig rotativ cu rotire de 360° sau un cârlig de profil. Sistemul a fost dezvoltat în conformitate cu ghidul VDI 2700, foile 8.1 și 8.2, este certificat GS și respectă orientările de încărcare DAIMLER. Concluzie: Totul de sus.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Sisteme de securitate a încărcăturii

Sistem de fixare a încărcăturii pentru ochiuri de oțel de armare

DoUniFlex® Asigurarea încărcăturii de oțel de armare DoUniFlex® Asigurarea încărcăturii de oțel de armare

În sfârșit, transportul oțelului de armare în siguranță!

Asigura...