Catalog

FLUX-GERÄTE GmbH

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

Inapoi la listă

Pompe pentru industria alimentara (FLUX FOOD) de la FLUX-GERÄTE GmbH

Anchetă produs  

Seria de pompe cu simbolul furculiței de sticlă

Pompele FLUX FOOD îndeplinesc cele mai recente standarde europene de siguranță pentru suprafețele care vin în contact cu alimentele. Acestea sunt conforme cu Regulamentul (CE) nr. 1935/2004 și cu Regulamentul (UE) 10/2011 privind materialele plastice și pot purta simbolul furculiță de sticlă.

Seria FLUXFOOD
Seria FLUX FOOD include pompele pentru butoaie și containere FP 427 FOOD și FP 430 FOOD și pompa cu șurub excentric F 560 FOOD. Toate pompele FOOD sunt din oțel inoxidabil. Acestea acoperă o gamă largă de aplicații, de la transferul de fluide cu vâscozitate mică până la vâscozitate mare și sunt ușor de demontat și curățat. În plus, pompa cu butoi FP 430 FOOD dispune de protecție împotriva exploziilor pentru transferul de alcooli.

Avantaje

  • Certificată pentru contactul cu alimentele în conformitate cu cele mai recente reglementări UE
  • Certificată, de asemenea, în conformitate cu cerințele FDA (pentru piața din SUA)
  • Pompă cu butoi cu protecție antiexplozivă disponibilă și pe
    Ușor de demontat și curățat

pompe 3-Apentru piațadin SUA
Spre deosebire de Regulamentul UE și de cerințele FDA, certificarea în conformitate cu standardele sanitare 3-A necesare pentru SUA se concentrează, de asemenea, pe cerințe speciale în ceea ce privește designul pompei. Încă din 1995, FLUX oferă pompe din seriile F 427 și F 560 care îndeplinesc cerințele FDA și sunt certificate 3-A.

Anchetă produs