Catalog

FLUX-GERÄTE GmbH

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

Inapoi la listă

Sistem de umplere cu tehnologie de cântărire (FLUX-FILL WT) de la FLUX-GERÄTE GmbH

Anchetă produs  

Cu ajutorul sistemului de umplere semiautomat FLUX-FILL WT, lichidele cu vâscozitate mică sau vâscoasă, precum și cele spumoase pot fi umplute rapid, eficient și în siguranță. Sistemul funcționează cu tehnologie de cântărire calibrată și permite astfel umplerea în conformitate cu Ordonanța germană privind preambalarea (FertigPackV).

Sistemul integrat de gestionare a programului de umplere facilitează umplerea fluidelor într-o mare varietate de containere, utilizând diferite metode de umplere executate automat, cum ar fi supra-închiderea, sub-închiderea și sub-închiderea. Umplerea prin dozare grosieră și fină asigură respectarea cantităților minime și minimizează supraumplerea neintenționată. Acest lucru face ca sistemul să fie deosebit de potrivit pentru umplerea loturilor de containere de dimensiuni mici și medii, cu și fără schimbarea containerelor - atât pentru uz intern, cât și pentru vânzări.

Combinată cu alte produse din gama FLUX de pompe și accesorii, partea de alimentare poate fi, de asemenea, proiectată în mod optim pentru aplicație. În acest fel, se poate configura o linie de umplere compactă, semiautomată, din sistemul de umplere și componentele de alimentare.

Anchetă produs