Catalog

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

Inapoi la listă

Senzori inductivi - amplificatoare de comutare de la ifm electronic GmbH

Anchetă produs  

Amplificatoare de comutare pentru senzori NAMUR

Amplificatoarele de comutare NAMUR evaluează un semnal de senzor și transmit un semnal de comutare către controler. Acestea îndeplinesc cerințele multor directive internaționale pentru utilizarea în zone periculoase.

Amplificatoarele de comutare sunt disponibile cu ieșiri de releu, ieșiri cu tranzistor activ sau ieșiri cu optocuploare fără potențial. Amplificatoarele sunt concepute pentru conectarea senzorilor NAMUR conform DIN EN 60947-5-6 și a comutatoarelor mecanice. Acestea furnizează tensiunea de alimentare pentru circuitul de siguranță intrinsecă.

Amplificatoare de comutare pentru conversia semnalelor senzorilor

Ieșirile cu tranzistor ale senzorilor convenționali sunt proiectate pentru curenți de sarcină mici. Dacă utilizatorul dorește să comute curenți mai mari sau chiar curenți alternativi, trebuie să utilizeze un amplificator de comutare Acesta utilizează semnalul senzorului pentru a controla un releu de ieșire.

ifm oferă amplificatoare de comutare în construcție cu unul și două canale. Acestea au o sursă de alimentare integrată cu gamă largă (110...240 V AC) pentru a alimenta senzorii conectați cu tensiune (24 V DC). Datorită designului lor subțire, amplificatoarele de comutare ocupă foarte puțin spațiu în dulapul de control.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Senzori inductivi

Senzori inductivi

Întrerupătoarele de proximitate inductive sunt în prezent indispensabile pentru utilizarea industrială. În comparație cu comutatoarele mecanice, acestea oferă condiții aproape ideale: funcționare fără...

Senzori inductivi cu carcasă din oțel inoxidabil

Senzori inductivi cu carcasă din oțel inoxidabil pentru automatizarea fabricilor cu factor de corecție K=1

  • Domeniu de detecție uniform pentru detectarea fiabilă a tuturor metale...

Senzori inductivi - Utilizati in zone periculoase

Utilizarea în zone periculoase

ifm electronic oferă o multitudine de senzori inductivi pentru utilizare în zone periculoase - de la tipuri filetate și dreptunghiulare până...

Senzori inductivi - Senzori analogici

Senzori analogici

Senzorii analogici inductivi pot fi utilizați acolo unde trebuie măsurate distanțe de până la 26 mm fără contact și fără uzură.
Procesul este monitor...

Senzori inductivi - Senzori de inel si tub

Senzori cu inel și tub

Senzorii statici cu inel și tub funcționează ca senzorii inductivi. Aceștia generează un semnal de ieșire atunci când există metal în zona de detecți...