Catalog

STUBAI ZMV GmbH

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Inapoi la listă

Via Ferrata Sets (SUMMIT LIGHT X1 / BASIC (Connect 2.0)) de la STUBAI ZMV GmbH

Anchetă produs  

Setul de Via Ferrata SUMMIT LIGHT X1 este o dezvoltare complet nouă a STUBAI.

Este proiectat ergonomic astfel încât mâinile să fie suficient de departe de porțiunea de deschidere atunci când se montează în corzile de Via Ferrata. Astfel, degetele la deschidere și închidere sunt protejate, iar procesul de agățare sigură are loc destul de ușor. Acest lucru este susținut de deschiderea foarte mare a porții. Operarea este foarte ușoară, astfel încât vă puteți concentra pe cățărare. Inclusiv un punct de legare din metal pentru o odihnă sigură.

Greutate: 550g
Conform: EN 958

BASIC (Connect 2.0)

Set Ferrata în formă de Y cu un amortizor cusut, care oferă o frânare controlată chiar și în condiții dificile (de exemplu, în condiții de umiditate). Geanta de transport compactă a amortizorului poate fi deschisă rapid pentru inspecție. Benzile elastice împiedică, de asemenea, acea încurcătură enervantă. Carabinierele cu clemă de palmier testate și încercate, cu un spațiu mare de deschidere a porții de 25 mm, fac ca prinderea să fie simplă și fără efort.

Ar trebui să reiterăm faptul că trebuie să vă asigurați că verificați întotdeauna orice element de echipament de siguranță personală, cum ar fi căștile, hamurile, seturile ferrata etc., pentru a vedea dacă prezintă semne de uzură și dacă sunt în perfectă stare de funcționare.

Greutate 550g

Date despre carabiniere:
Rezistență poartă închisă 27kN
Rezistență poartă deschisă 14 kN

Anchetă produs