Catalog

STUBAI ZMV GmbH

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Inapoi la listă

Articole pentru alpinism de la STUBAI ZMV GmbH

Anchetă produs  

Natura a fost mult timp mama invențiilor în Valea Stubai. Timp de secole, apa care curge din ghețarii din Alpii Stubai a alimentat ciocanele din turnătoriile noastre. Astăzi, aceleași forțe naturale uimitoare ne oferă și astăzi putere, precum și inspirație.

Echipa noastră de alpiniști, ghizi și ingineri experți se află în comunicare permanentă, pentru a împărtăși idei noi din excursiile montane și pentru a discuta despre îmbunătățiri ale gamelor noastre existente.

Înainte de a pune pe piață orice produs, prima noastră sarcină este să depășim toate provocările tehnice emergente. Orice echipament nou este apoi supus unui program complet de testare riguroasă. Numai atunci echipamentul nostru este suficient de bun pentru dumneavoastră.

Satisfacția și opinia dumneavoastră sunt extrem de importante pentru noi. Sunteți o parte vitală a lanțului nostru și ne bucurăm de orice idei și feedback pe care l-ați putea avea despre produsele noastre.

Cu cele mai bune urări pentru aventuri continue, sigure, plăcute și pline de satisfacții în lumea extraordinară a munților!

Al dumneavoastră

STUBAI BERGSPORT-MOUNTAINEERING
QUALITY MADE IN TIROL/AUSTRIA - din 1897!

Anchetă produs