Catalog

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Inapoi la listă

Codificatoare fără rulmenți de la Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Anchetă produs  

Măsurarea fiabilă a vitezei cu ajutorul unei soluții cu senzori magnetici.

Codificatoarele fără rulmenți sunt alternativa perfectă la codificatoarele montate pe rulmenți, datorită designului lor compact și opțiunilor de montare ușoară pe aproape orice diametru de arbore. Codificatoarele fără rulmenți de la Kübler sunt deja utilizate astăzi în tehnologia de acționare și de ascensoare, pentru motoare asincrone sau motoare cu rotor extern, sau în generatoare, motoare mari și turbine eoliene. Tehnologia noastră inteligentă este disponibilă pentru cea mai înaltă calitate a semnalului. Procesarea digitală a semnalelor în timp real compensează eventualele erori de semnal și optimizează controlul acționării. Proiectați-vă instalațiile, mașinile sau motoarele cu Kübler!

Codificatoare incrementale fără rulmenți

Ideal pentru măsurarea precisă a vitezei cu o rezoluție de până la 16.000 de impulsuri pe revoluție și disponibil în versiunile HTL sau TTL. Instalare simplă și rapidă datorită diferitelor opțiuni de montare pe arbore, cum ar fi scaunul de presiune, șurubul de butuc sau flanșa cu șurub. Toleranță mare de montare între inelul magnetic și capul senzorului.

Encodere absolute fără

rulmenți



Ideal pentru achiziția precisă a poziției sau a unghiului cu o rezoluție de până la 16.000 de pași de măsurare pe revoluție și disponibil în versiunile SSI sau CANopen. Semnale incrementale suplimentare pentru acționări foarte dinamice. Datorită principiului de măsurare absolută, designul capului senzorului este adaptat la raza inelului magnetic. Diametru standard al arborelui de 30 mm. Este acest diametru insuficient pentru aplicația dumneavoastră? Nu este nicio problemă. Vă rugăm să ne contactați.
Pentru cantități mai mari, putem implementa soluția dvs. personalizată de encoder fără rulmenți.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Codificatoare rotative

Codificatoare rotative

Codificatoarele rotative sunt utilizate ori de câte ori este nevoie să se măsoare lungimi, poziții, viteze și unghiuri. Aceștia convertesc mișcările mecanice în semnale electrice. Există diferențe în...