Catalog

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Inapoi la listă

Schimbătoare de căldură speciale (LKVDE) de la LK Metallwaren GmbH

Anchetă produs  

Specialiști optimizați din punct de vedere energetic pentru procesele de încălzire, vopsire și uscare

În aplicațiile lor industriale, schimbătoarele de căldură sunt utilizate în principal pentru a transfera energie termică între diferite fluxuri de materiale. Pentru a realiza acest lucru cu cel mai mic aport de energie primară posibil și, astfel, într-un mod optimizat din punct de vedere al costurilor, LK Metallwaren oferă schimbătoare de căldură speciale cu randamente ridicate pentru o varietate de aplicații de încălzire, vopsire și uscare în trei combinații de materiale.
În designul standard, părțile puternic solicitate (cum ar fi, de ex. În varianta standard, piesele puternic solicitate (de exemplu, tamburii camerei de ardere) sunt fabricate din oțel aliat rezistent la căldură.

În două versiuni speciale, oferim camere de ardere fabricate din oțel aliat rezistent la căldură sau din oțel Cr-Ni rezistent la căldură și coroziune.

Schimbător de căldură specialLKVDE
Schimbătoarele de căldură speciale de tip LKVDE sunt proiectate (poziționate orizontal sau vertical) pentru a fi instalate în carcasele existente. În versiunea standard, acestea permit o încălzire de 60 Kelvin la o temperatură maximă de descărcare de +300 grade Celsius.

La cerere, putem furniza clienților noștri și camere de ardere cu o capacitate de încălzire mai mare, cu încălziri mai mari și, în plus, cu conducte de evacuare a gazelor de eșapament personalizate.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Schimbătoare de căldură specifice clienţilor

Schimbător de căldură special

Schimbătoare de căldură speciale pentru procese de încălzire, vopsire și uscare pentru încălzirea mediilor gazoase

Schimbătoarele de căldură speciale de la LK Metall pot fi livrat...

Schimbătoare de căldură speciale (LKT)

Schimbătoarele de căldură speciale de tip LKT sunt concepute pentru căldură de proces cu temperaturi de descărcare de maximum +100 grade Celsius și sunt deosebit de potrivite pentru utilizarea în s...

Schimbătoare de căldură specifice clienţilor (LKNTS )

Schimbătoare de căldură speciale pentru căldură de proces cu temperaturi de evacuare scăzute și funcționare în condensare. Randamentul acestei camere de ardere este, în funcție de aplicație, de pân...