Catalog

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Inapoi la listă

Unitate compactă pentru procesele de vopsire și uscare (LKPT ) de la LK Metallwaren GmbH

Anchetă produs  

Sistem compact LKPT

Sistem de uscare și alimentare cu aer proaspăt eficient din punct de vedere energetic!

Tehnologie de sistem eficientă din punct de vedere energetic, combinată cu utilizarea de materiale de înaltă calitate și flexibilitate maximă în implementarea cerințelor individuale ale clienților: Aceasta este exact ceea ce veți găsi în sistemele noastre compacte LKPT. La baza acestui lucru stau decenii de experiență și know-how-ul cuprinzător al inginerilor noștri specialiști. Aceștia sunt întotdeauna pregătiți să vă sprijine în planificarea tehnică și organizarea implementării și întreținerii sistemelor dumneavoastră!

Clientul decide cum să se încălzească

Dumneavoastră alegeți - noi planificăm și construim sistemul dumneavoastră în întregime în funcție de cerințele dumneavoastră.

Chiar și camerele de ardere sunt disponibile în diferite combinații de materiale din oțel inoxidabil rezistent la căldură sau rezistent la coroziune și pot fi utilizate, printre altele, în unitățile compacte și modulare de alimentare, evacuare sau recirculare. Alternativ, căldura de proces în procesul de vopsire și uscare poate fi generată prin intermediul arzătoarelor de suprafață cu gaz, a apei calde pompate sau a serpentinelor electrice de încălzire.

Clientul decide ce tip de încălzire este optim pentru el și ce specificații ale sistemului legate de proces sunt relevante pentru el. Se pot realiza, de asemenea, combinații ale mai multor generatoare de căldură, de exemplu, un serpentin de apă caldă cu pompă ca etapă de preîncălzire și o cameră de combustie ca unitate din aval.
Extindere opțională prin componente suplimentare
Carcasa sistemului este formată din profile de cadru galvanizat, colțuri turnate sub presiune din aluminiu, precum și panouri izolate. Datorită instalării unor rotoare radiale cu funcționare liberă, sistemul generează puțin zgomot și oferă una dintre cele mai mici valori de consum de energie din competiție.

În funcție de cerințele proiectului, sistemul compact LKPT pentru procesele de vopsire și uscare poate fi proiectat în diferite dimensiuni, atât în poziționare orizontală, cât și verticală. În acest scop, la cerere, în sistem pot fi integrate, printre altele, următoarele componente suplimentare următoarele componente suplimentare pot fi instalate în sistem, la cerere:

Filtru de aer evacuat
Schimbător de căldură cu flux încrucișat pentru recuperarea căldurii
Serpentină combinată de încălzire și răcire cu separator de picături
Serpentină de încălzire în amonte pentru preîncălzirea aerului de alimentare
Accesorii (termostate, cutii de presiune, stabilizare a debitului volumic, convertoare de frecvență etc.)

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Instalatii de proces

Instalatii de proces

Tehnologia proceselor pentru industrie și comerț

În domeniul tehnologiei de proces, LK Metall oferă sisteme inovatoare pentru industrie și comerț, care aduc economii uriașe de ene...