Catalog

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Inapoi la listă

Instalații chimico-fizice de la LK Metallwaren GmbH

Anchetă produs  

De la sistemul compact la sistemul complet

Pentru protecția generală împotriva poluării corpurilor de apă, Legea privind resursele de apă (WHG) stipulează că cantitatea de poluanți conținută în apele uzate trebuie să fie cât mai puțin poluantă posibil, în conformitate cu stadiul actual al tehnologiei. În consecință, apele uzate generate de procesele de curățare comercială și industrială trebuie să fie preepurate pe cât posibil de impurități: Murdăria, reziduurile de vopsea, uleiurile sau metalele grele trebuie să fie pre-curățate - indiferent dacă acestea sunt prezente sub formă de particule, în emulsii sau sub formă dizolvată.
Pentru a permite o calitate pură a apei în conformitate cu cerințele legale sau cu cerințele speciale ale clienților, oferim întregul spectru de servicii de tratare a apelor uzate în domeniul instalațiilor chimico-fizice (CP): de la instalații compacte, robuste și cu economie de spațiu, la instalații complete pentru cerințe standard sau complexe.
Indiferent de procesele utilizate (flotare, floculare sau tratare chimică), conceptul de instalații modulare constituie baza pentru un design adaptat individual, specific clientului.

Un alt avantaj important al sistemelor CP: Sistemele noastre pot fi operate independent de structura existentă a instalației și sunt gata de utilizare imediată după finalizare.

Anchetă produs