Catalog

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Inapoi la listă

Colectoare solare de aer de la LK Metallwaren GmbH

Anchetă produs  

Încălzirea eficientă din punct de vedere al utilizării resurselor a halei

Utilizarea colectoarelor solare de aer devine, de asemenea, din ce în ce mai populară pentru încălzirea halei, deoarece acestea sunt capabile să convertească energia solară în căldură într-un mod foarte eficient. În această funcție de bază, ei completează generatoarele de aer cald LK și sistemele de ventilație pe care le sprijină în încălzirea și ventilarea clădirilor comerciale.

Colectoarele utilizează energia solară pentru a încălzi aerul proaspăt din exterior și îl introduc în sistemul de încălzire a halei împreună cu căldura ascendentă din încăpere. În acest fel, costurile de încălzire existente pot fi reduse cu până la 30 %.

Respectarea precisă a limitelor de temperatură
Colectoarele noastre îndeplinesc cerințele Legii privind energia în construcții (GEG) și sunt, de asemenea, potrivite pentru modernizarea sistemelor de încălzire existente. În funcție de cantitatea de radiație solară, aceștia pot acoperi o parte mai mare din cererea de energie (cu o reducere a costurilor de încălzire de până la 30 la sută), sunt ieftini la achiziție, necesită puțină întreținere și sunt ușor de instalat, alternativ ca sisteme cu acoperiș înclinat, cu acoperiș plat sau montate pe perete.
Un alt mare avantaj: colectoarele solare de aer nu pot îngheța. Acest lucru asigură o funcționare fără probleme, chiar și în timpul unor perioade mai lungi de indisponibilitate.

Anchetă produs