Catalog

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Inapoi la listă

Separator de lichid (System H) de la LK Metallwaren GmbH

Anchetă produs  

Adaptare flexibilă a componentelor

Separatoarele de lichide ușoare sunt utilizate în mod clasic acolo unde apa trebuie curățată sau separată de uleiuri și alte lichide ușoare. Acesta este cazul unui număr mare de situri industriale, dar și în întreprinderi artizanale sau de servicii (de exemplu, spălătorii auto).

LK Metallwaren se bazează pe zeci de ani de tehnologii mature și dovedite în proiectarea și fabricarea sistemelor de separare. În acest proces, uleiul este separat fără filtre prin intermediul unui principiu de separare a uleiului cu dublă acțiune (alimentare continuă și discontinuă) într-un rezervor de ulei integrat

.

Expertiza noastră specială în acest caz constă în adaptarea flexibilă a componentelor la cerințele clienților noștri

.



În cadrul opțiunilor de poziționare variabilă, instalarea deasupra solului a separatorului poate evita lucrările costisitoare de terasament, sau utilizarea variantelor "mobile" poate face posibilă mutarea acestora de la A la B cât mai rapid posibil.
Datorită construcției rezistente la coroziune și deosebit de stabile prin procedeul TIG (oțel inoxidabil V2A sudat) și a unei construcții fără piese mobile, cerințele de curățare și întreținere pot fi reduse la minimum.

La

dimensionarea sistemelor, sunt disponibile cele două tipuri pentru dimensiuni de la NS 1,5 la NS 100: UNO (o cameră, aliniată pe înălțime) și DUO (două camere, aliniată pe lungime

).Componente suplimentare Înveliș termic (izolație)
  • Designul capacului etanș la mirosuri și gaze
  • Instalație completă cu capcană de nămol (în amonte) și bazin de pompare (în aval)
  • Sistem de control al rezervorului de ulei
  • Protecție împotriva supraîncărcării
  • Conexiuni variabile (flanșă, soclu, cuplaj Storz, țeavă KG etc.)
  • Pompe de alimentare și de retur pentru aplicația respectivă

Anchetă produs