Catalog

ITT Enidine GmbH

Inapoi la listă

Amortizoare pentru sarcini mari (HI Series) de la ITT Enidine GmbH

Anchetă produs  

Amortizor de șocuri industriale grele Seria HI

Opriri de siguranță simple pentru utilaje mari

Amortizoarele de șocuri industriale grele (seria HI) de la ITT Enidine Inc. oferă protecție sigură pentru utilajele grele, macarale și echipamente în timpul transferului și mișcării produselor.

Amortizoarele pentru sarcini grele cu alezaj mare sunt proiectate individual pentru a încetini încărcăturile în mișcare în condiții variate și îndeplinesc standardele de siguranță impuse de industrie. Controlul asupra podurilor rulante, a platformelor de troleibuz, a macaralelor suspendate, transferul containerelor mari și opririle de siguranță pentru transport sunt aplicații tipice. Tehnologiile de proiectare dovedite în industrie, combinate cu instalațiile de produse la nivel mondial, asigură o performanță optimă, depășind chiar și cele mai exigente așteptări ale clienților.

Înainte de fabricarea amortizoarelor din seria HI, sunt generate curbe de răspuns simulate pe calculator pentru a modela condițiile reale, pentru a verifica performanța produsului, pentru a confirma caracteristicile de amortizare și pentru a crea modele cu alezaje de accelerație personalizate, potrivite pentru condiții variate sau cerințe specifice de amortizare.

ITT Enidine Inc. Amortizoarele din seria HI dispun de un sistem cu bifație de azot (fără întreținere) pentru o decelerare lină și o revenire completă a tijei pistonului. Zona supradimensionată a alezajului are ca rezultat o absorbție optimă a energiei și factori de siguranță mai mari. Facilitățile avansate de testare ale ITT Enidine Inc. asigură integritatea designului și performanța produsului.

Anchetă produs