Catalog

ITT Enidine GmbH

Inapoi la listă

Suporturi de izolare elastomerică de la ITT Enidine GmbH

Anchetă produs  

Elastomeri personalizați și dispozitive de amortizare a zgomotului

Componente de amortizare a zgomotului, vibrațiilor și energiei
Elementele de amortizare din elastomeri Enidine asigură o reducere semnificativă a zgomotului și o amortizare a vibrațiilor.'. În plus față de linia sa de produse standard, Enidine dezvoltă produse elastomerice personalizate folosind instrumente și tehnici de ultimă generație pentru dezvoltarea materialelor, testarea și prototiparea rapidă. Aceste produse completează ofertele existente de izolare a șocurilor și vibrațiilor ale Enidine, făcând din Enidine sursa dvs. unică pentru izolarea șocurilor și vibrațiilor.

Datorită elementelor elastomerice de amortizare Enidine, sistemele funcționează mai lin, mai silențios și cu mai puține întreruperi, ceea ce înseamnă că acestea ating o durată de viață mai lungă. Aplicațiile includ mașini de birou, echipamente industriale, electronice și alte sisteme în care este necesară amortizarea vibrațiilor. Produsele elastomerice Enidine includ nu numai soluții "din comerț" pentru problemele de control al șocurilor, vibrațiilor și zgomotului, ci și soluții personalizate pentru șocuri și vibrații complexe din punct de vedere mecanic sau induse de mediu.

Programul de asigurare a calității Enidine, în conformitate cu standardul internațional ISO 9001, acoperă toate aspectele legate de proiectare, producție și administrare. Acest program asigură că produsele de calitate sunt proiectate, fabricate și livrate conform specificațiilor și spre satisfacția clienților noștri. Sistemul de calitate al Enidine continuă să îndeplinească cerințele MIL-I-45208 și MIL-STD-45662.

Anchetă produs