Catalog

ITT Enidine GmbH

Inapoi la listă

Amortizoare hidraulice (HD/HDN Series) de la ITT Enidine GmbH

Anchetă produs  

Amortizor de șocuri pentru sarcini grele Seria HD/HDN

Decelerarea echipamentelor mari
Seria de amortizoare de șocuri grele Enidine HD/HDN protejează echipamentele împotriva șocurilor puternice în aplicații precum sistemele automate de depozitare și recuperare și podurile rulante (poduri rulante). Acestea sunt oferite cu diferite lungimi de cursă și caracteristici de amortizare pentru a îmbunătăți durata de viață a echipamentelor și pentru a îndeplini cele mai stricte cerințe de decelerare.

Datorită unui design compact special, aceste amortizoare permit decelerația lină și sigură a energiilor mari de până la 903,879 Nm pe ciclu. Aceste modele dispun de un acumulator intern cu vezică umplută cu aer în loc de o revenire mecanică cu arc, ceea ce le face mai scurte și mai ușoare în ansamblu. Componentele externe zincate asigură o protecție sporită a suprafețelor. Pentru aplicații în medii foarte corozive, oferim un material special pentru tija pistonului și un finisaj special cu vopsea epoxidică. Toate amortizoarele hidraulice Enidine pentru sarcini grele îndeplinesc specificațiile OSHA, AISE, CMAA și alte specificații de siguranță, cum ar fi DIN și FEM.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Amortizoare hidraulice

Amortizoare hidraulice nereglabile

Amortizoarele hidraulice nereglabile cu alezaj mic din seria Enidine PXR se pot adapta la o gamă largă de condiții de intrare de energie. Această nouă linie extinsă de amortizoare industriale invio...