Catalog

ITT Enidine GmbH

Inapoi la listă

Amortizoare industriale (ECO Series) de la ITT Enidine GmbH

Anchetă produs  

Seria ECO Amortizoare reglabile

Design ecologic
De ce să vă mulțumiți cu mai puțin? Când vine vorba de protejarea componentelor instalației dvs. de daunele cauzate de forțele de mare energie, oferim produse de înaltă calitate la prețuri atractive care fac față oricărei comparații. Pentru aplicațiile în care timpul de funcționare este un parametru critic, amortizoarele din seria Enidine ECO oferă protecția și durabilitatea pe care le meritați. Economisind timp și bani.ITT Enidine a revoluționat piața amortizoarelor industriale prin introducerea primelor modele ecologice din industrie care rezistă la mediile dure ale echipamentelor moderne.

Seria ECO este proiectată cu materiale și fluide care sunt sigure pentru mediul înconjurător. Diferitele modele oferă flexibilitatea necesară pentru o gamă largă de condiții de funcționare cu diferite mase și forțe de ridicare pentru a acoperi o gamă largă de parametri de funcționare. Noua serie ECO oferă performanțele pe care le așteptați în toate scenariile, fie că este vorba de aplicații cu viteză redusă și forță de acționare mare, fie de aplicații cu viteză mare și forță de acționare redusă.

Ideal pentru aplicații în industria alimentară și a băuturilor și alte medii agresive în care longevitatea produsului este un aspect important al duratei de viață a echipamentului. Cu 336 de ore de teste de anduranță în spray salin, noile amortizoare din seria ECO de la Enidine ITT oferă cea mai bună rezistență la coroziune din industrie în rândul produselor standard.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Amortizoare industriale

Amortizoare industriale

Enidine oferă cea mai cuprinzătoare gamă de amortizoare industriale reglabile cu alezaj mare și accesorii de montare disponibile pe piață în prezent. Seria Enidine OEMXT dispune de un buton de reglare...

Amortizoare industriale (Small-Bore Serie/ Mid-Bore Serie/Large-Bore Serie)

Amortizoare reglabile din seria Small-Bore

  • Absorbție de energie într-un pachet mic
    Amortizoarele hidraulice reglabile ITT Enidine oferă flexibi...

Amortizoare industriale (Jarret)

Amortizoare speciale pentru aplicații mari

Amortizoarele industriale din seria Jarret utilizează proprietățile unice de compresie și forfecare ale elastomerilor de silicon...