Catalog

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

Despre DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

Sisteme de aspirare industriale puternice pentru orice aplicație
Aspirație puternică și fiabilitate la cerere: Sistemele de aspirare DEBUS îndepărtează aproape orice material - inclusiv lichide și praf combustibil.

Sisteme de aspirare DEBUS: Pentru siguranță și eficiență îmbunătățite
Îmbunătățiți curățenia și siguranța la locul de muncă. Optimizați procesele de lucru și reduceți costurile de producție: cu aparatele de aspirare și sistemele de aspirare industriale DEBUS.

La DEBUS, suntem specializați în fabricarea de aparate de vid industriale și sisteme de aspirare care preiau aproape orice material în mod fiabil. Fie că este foarte cald, extrem de rece, toxic, lichid sau adeziv: Produsele DEBUS vă ajută să eliminați deșeurile de producție în condiții de siguranță și în mod ecologic.

Soluții inteligente pentru cerințe individuale
Cu DEBUS, sunteți echipat în mod ideal pentru cerințele particulare ale sistemelor de producție moderne. De asemenea, sistemele noastre de aspirare pot fi integrate direct în procesele de producție, de exemplu pentru a curăța piesele de lucru înainte de prelucrarea ulterioară. În acest fel, economisiți timp și îmbunătățiți eficiența proceselor de lucru.

Cu aproximativ 150 de tipuri de echipamente, vă oferim o gamă versatilă de sisteme de aspirare, precum și aparate de aspirare mari, cu aer comprimat și electrice, care sunt adaptate la cerințele individuale ale diferitelor zone de operare. În funcție de nevoile dumneavoastră, veți descoperi că avem produsul potrivit pentru aspirare, fie că este vorba de o utilizare mobilă sau staționară. Și, evident, producem, de asemenea, sisteme de aspirare personalizate, pentru a satisface complet dorințele dumneavoastră. Fie că este vorba de industria alimentară, de industria electrică și electronică sau de cea auto, precum și de orice alt sector: La DEBUS, știm ce este important!

Eficiență sporită prin siguranță
Indiferent de produsul DEBUS, faceți și o altă alegere: Atunci când optați pentru DEBUS, luați întotdeauna o decizie pentru o mai mare curățenie și siguranță la locul de muncă. Sistemele noastre de aspirare vă permit să reduceți absențele personalului legate de sănătate și întârzierile de producție din cauza mașinilor murdare. Iată cum DEBUS înseamnă, de asemenea, eficiență îmbunătățită și costuri mai mici pentru dumneavoastră.

Compania BaumHoch2 din Hamburg folosește aspiratorul cu aer comprimat DEBUS pentru lucrări de ter...

Aspirator electric DES-120-11-REC-AS pentru praf uscat și material uscat de aspirare