Catalog

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Inapoi la listă

Regulatoare de debit masic (EL-FLOW® Prestige) de la Bronkhorst High-Tech BV

Anchetă produs  

EL-FLOW Prestige

este următoarea

generație

de debitmetre/controlere

masice

Bronkhorst

pentru gaze. EL-FLOW® Prestige, cea mai recentă generație de debitmetre și controlere termice masice pentru gaze, reprezintă o schimbare cu adevărat revoluționară în ceea ce privește versatilitatea și ușurința de utilizare. Principalele sale avantaje pentru clienți se bazează pe
  • Progrese suplimentare în procesarea semnalelor de debit
  • Regim de control al debitului extrem de stabil, practic insensibil la fluctuațiile de proces
  • Design avansat al supapei de control
  • Un model de conversie a gazelor la bord
  • Consum de energie semnificativ redus
  • Un dispozitiv configurabil de către utilizator cu o multitudine de caracteristici și beneficii suplimentare

Contorul/controlerul de debit masic care se adaptează la procesul dumneavoastră
Performanța de control a regulatoarelor de debit masic EL-FLOW Prestige este reglată din fabrică pentru a răspunde rapid la schimbările de punct de reglare, fără supraevaluare. În plus, regulatoarele sunt foarte rezistente la șocuri mecanice și fluctuații de presiune, care pot fi cauzate de alte dispozitive care consumă gaz din aceeași sursă. Opțional, MFC-urile pot fi reglate pentru un răspuns extrem de rapid (timpi de reglare t98% până la 500 msec) sau pentru un control extrem de lin, în funcție de cerințele procesului utilizatorului. Comportamentul dinamic poate fi, de asemenea, reglat cu ușurință la fața locului, prin ajustarea setărilor de viteză ale regulatorului prin FlowTune™ sau prin utilizarea instrumentului nostru software FlowPlot™. Acest instrument gratuit poate fi utilizat, de asemenea, pentru diagnosticarea dispozitivului sau pentru setările alarmelor și ale contorilor.

Selectați opțiunile de intrare/ieșire preferate

Numeroase opțiuni de intrare/ieșire pot fi oferite prin intermediul conectorului programabil sub-D cu 9 pini. Pe lângă diversele opțiuni de semnal analogic și comunicarea standard RS232, există opțiuni precum comunicarea RS485, ieșire digitală de frecvență/impulsuri, ieșire de alarmă/reset, purjare/închidere a supapei și ieșire analogică a supapei. În plus, Bronkhorst oferă diverse opțiuni integrate de fieldbus: DeviceNet™, PROFIBUS DP, PROFINET, Modbus RTU/ASCII, EtherCAT® și FLOW-BUS. Acesta din urmă este un fieldbus bazat pe RS485, conceput special de Bronkhorst High-Tech pentru soluțiile lor de măsurare și control al debitului masic. Pentru confortul clienților care lucrează cu LabVIEW™ (software grafic de la National Instruments), Bronkhorst oferă un driver certificat plug & play pentru instrumente cu interfață FLOW-BUS™. Mai multe informații despre comunicarea digitală "multibus".

Reduceți costul de proprietate

EL-FLOW Prestige oferă o flexibilitate ridicată datorită funcționalității Multi Gas / Multi Range (MG/MR). Această funcționalitate, extinsă acum la 25 de gaze, este ușor accesibilă prin intermediul software-ului FlowTune™ sau al PLC-ului; nu este nevoie să deconectați instrumentul de la sistemul dumneavoastră. Pentru tipuri de gaze suplimentare, utilizatorul poate calcula proprietățile exacte ale fluidelor pentru conversie cu ajutorul instrumentului nostru software gratuit, online, Fluidat® on the Net. Utilizatorii de instrumente EL-FLOW Prestige își pot redimensiona instrumentele la fața locului, economisind timp și bani pentru demontare și recalibrare.

În

plus, producătorii de echipamente originale (OEM) pot reduce drastic varietatea de instrumente de rezervă păstrate în stoc și, astfel, reduc costul de proprietate.

Configurații personalizate de intrare/ieșire

Pe

lângă opțiunile evidente de intrare/ieșire pentru valorile măsurate și valorile de referință prin semnale analogice, RS232 sau comunicare prin fieldbus, EL-FLOW Prestige dispune de un pin programabil (pin 5) la conectorul sub-D cu 9 pini pentru configurații de intrare/ieșire personalizate. Această funcționalitate poate fi utilizată pentru operații avansate, cum ar fi ieșirea digitală de frecvență/impulsuri, ieșirea/repornirea alarmei, procesarea unui semnal de punct de referință extern, purjarea/închiderea supapei și ieșirea analogică a supapei. Unele opțiuni sunt specificate în identificarea numărului de model, cu toate acestea, numeroase alte setări pot fi programate la cerere.

Caracteristici

  • Precizie ridicată (standard 0,5% Rd plus 0,1% FS)
  • Capacitate de măsurare în modul digital de până la 1:150
  • Răspuns extrem de rapid și dinamic
  • Funcționalitate Multi-Gaz / Multi-Range (25 de gaze selectabile; scalabil între 40%-120% sau capacitate comandată (valoare FS)
  • Presiuni nominale de 64 / 100 bar
  • Semnale I/O analogice, conexiune RS232; interfață opțională fieldbus la bord
  • Mare varietate de opțiuni de I/O personalizate
  • Caracteristici de control configurabile de către utilizator
  • Carcasă metalică robustă

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Regulatoare de debit masic

Regulator de debit masic pentru gaze (D-6471-DR3)

MASS-STREAM D-6471/DR3 MFC

Controler de debit masic termic direct pentru gaze, cu protecție IP65

  • Senzor CTA direct în linie dovedit (fără bypass)
  • Design compact și...

Regulatoare de debit masic

Bronkhorst High-Tech B.V. produce cea mai mare varietate de debitmetre și regulatoare de debit masic termic pentru gaze și lichide disponibile pe piață. În această broșură, Bronkhorst prezintă cea mai...

Regulatoare de debit masic (FLEXI-FLOW™ Compact)

Debitmetru masic compact FLEXI-FLOW™ și controler de debit masic pentru gaze

Noua referință în măsurarea și controlul debitului masic și al presiunii
Noua gamă de modele FLEXI...