Catalog

CPLP - Comunidade dos Países de Língua Portuguesa

CPLP - Comunidade dos Países de Língua Portuguesa

CPLP - Comunidade dos Países de Língua Portuguesa

25.07.2024 10:07

"I Întâlnire de cultură și afaceri a țărilor lusofone" va avea loc la Brasilia între 8 și 13 iulie 2024.

Cu sprijinul instituțional al Comunității Țărilor de Limbă Portugheză (CPLP), evenimentul este promovat de Institutul Tânărului Exportator (IJE), membru al consorțiului EEN Brasil - nucleul brazilian al Enterprise Europe Network (EEN), condus de Institutul Brazilian de Informații în Știință și Tehnologie (Ibict).


Reuniunea reunește reprezentanți ai celor nouă state membre ale Comunității țărilor vecine portugheze (CPLP) și "își propune să consolideze cooperarea culturală și economică între membrii comunității", spune Ibict.


Programul include prelegeri, mese rotunde, ateliere, agende guvernamentale și runde de afaceri.

Ceremonia de deschidere va avea loc pe 8 iulie la Auditorium Muzeul Național și "va reuni toate instituțiile guvernamentale și de afaceri într-un singur loc. Pe 12.07. evenimentul va găzdui un târg comercial și un târg în Parcul Tehnologic din Brasilia - BIOTIC cu prezența companiilor străine", spune Ibict, anunțând că vor exista "runde de afaceri și evenimentul "BIOTIC". vor exista "runde de afaceri și evenimentul "The Match", o întâlnire de prezentare a modelelor de afaceri pentru misiunea diplomatică aparținând ambasadelor CPLP din Brasilia, care va avea loc în mod restrâns.