Catalog

E. Zoller GmbH & Co. KG Einstell- und Messgeräte

E. Zoller GmbH & Co. KG Einstell- und Messgeräte

  • DIN EN ISO 9001:2008

E. Zoller GmbH & Co. KG Einstell- und Messgeräte

  • DIN EN ISO 9001:2008

30.07.2024 01:07

Transferul de date ca factor de succes

O formulă de succes în sport este: "Golul trebuie să rămână". Dacă nu primiți niciun gol, sunteți mai aproape de succes decât de înfrângere.

Cu ZOLLER, puteți rămâne la zero: zero erori, zero timp pierdut, zero accidente datorate datelor incorecte ale uneltelor. Automatizați transferul de date în producția dvs. cu tehnologia "zidCode" de la ZOLLER.


Zero erori Cu "zidCode", datele emise de mașina de presetare și măsurare sunt transferate direct în sistemul de control al mașinii CNC cu precizie și fără erori.


Astfel, pot fi produse componente de primă clasă. Zero pierderi de timp Tastarea coloanelor de numere necesită concentrare și timp. Automatizați cu "zidCode" această etapă a procesului care consumă timp și este predispusă la erori.


Cel mai eficient mod este cu ajutorul combinației dintre tehnologia "idChip" și "zidCode 4.0". Zero timpi morți Cu ajutorul datelor corecte privind sculele, puteți preveni timpii morți ai mașinii cauzate de coliziuni și puteți evita schimbarea suplimentară a sculelor din cauza uzurii ridicate. De asemenea, evitați rebuturile.


Producția dvs. se desfășoară fără probleme. Zero efort "zidCode" este pregătit pentru multe sisteme de control al mașinilor. Începeți prin plug-and-play, iar software-ul vă ghidează prin toți pașii. Pentru transferul de date, "zidCode" utilizează USB, o rețea sau interfața RS232.

Mai multe știri

10. - 14 septembrie 2024

La AMB, vom prezenta o secțiune largă a portofoliului extins...




Cu "zidCode", mașinile dvs. CNC sunt protejate în mod optim împotriva prăbușir...

Viteza și precizia contează atunci când vine vorba de inspecția sculelor în procesul de producție...


În ingeniosul duo de inspecție "genius" plus "roboSet 2", mașina de măsurare universală "ge...

Dacă un producător de scule, o companie de rectificare sau o companie de producție nu ia în serio...


Descoperiți acum cât de ușor poate fi transferul de date cu instrumente - rapid, fără hârti...