Catalog

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

13.07.2024 01:07

Piuliță de strângere de putere MDA

Cele mai mari forțe de strângere, siguranță maximă

Modelul actual al piuliței de strângere mecanică MDA combină cea mai simplă operare manuală cu valori de strângere reduse și forțe de strângere maxime. În combinație cu șuruburile cu fantă în T de lungime variabilă sau cu șuruburile de prindere, filetul cu gaură trecătoare permite o utilizare foarte flexibilă cu diferite înălțimi de prindere sau grosimi ale sculei. Funcționarea interioară poate multiplica cuplul de strângere manuală prin intermediul unui angrenaj robust cu rulment simplu special. Mecanismul de auto-blocare garantează o fiabilitate operațională maximă. O durată lungă de viață este asigurată de designul materialului fabricat din oțel tratat termic cu o acoperire de suprafață anti-coroziune. Testele de anduranță confirmă așteptările. Piulițele de prindere au fost supuse unei sarcini continue de până la 10.000 de cicluri de sarcină pe o platformă de testare specială.

Piulițele de strângere electrică MDA sunt disponibile pentru dimensiuni de filet de la M12 la M48 și pot aplica o forță de strângere de până la 180kN.

MDA poate fi utilizat în toate domeniile ingineriei mecanice în care sunt necesare sau utilizate forțe de strângere mari. Fie că este vorba, de exemplu, de prinderea uneltelor de presare și perforare sau de prinderea pieselor în timpul prelucrării, piulița de prindere electrică MDA permite o prindere mai sigură, mai economică și mai precisă. În condiții normale de funcționare, aceasta nu necesită întreținere și poate fi utilizată până la 200°C. Versiunile speciale pot fi utilizate chiar și până la 400°C.

Mai multe știri

17.08.2024 01:05

Cuplaj cu burduf metalic KG
Gamă largă de aplicații

JAKOB Antriebstechnik oferă cuplajul cu burduf metalic KPP pentru a satisface cerințele din ce în...

Cilindrii de prindere cu arc hidromecanic ZSF de la JAKOB Antriebstechnik sunt mecanisme de prind...

29.05.2024 01:05

Dovedită și variabilă

Piulița de strângere electrică MCA de la JAKOB Antriebstechnik oferă utilizatorului un element de...

Cum să fixați cu ușurință piesele de lucru mari și grele

27.04.2024 02:10

Viteză mare cu KG-HS

Cu seria de cuplaje KG-HS, JAKOB Antriebstechnik oferă o versiune de mare viteză a popularului cu...