Catalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

05.07.2024 02:07

Experiență pură - Arnd Gollan se alătură echipei Heimerle + Meule

Arnd Gollan și-a preluat noua funcție de director pentru dezvoltarea afacerilor internaționale la Heimerle + Meule GmbH din Pforzheim la 1 aprilie 2024.

La 1 aprilie 2024, Arnd Gollan și-a preluat noua funcție de director pentru dezvoltarea afacerilor internaționale la Heimerle + Meule GmbH din Pforzheim. Cu o experiență impresionantă de 30 de ani în domeniul metalelor prețioase, acesta aduce cu el o expertiză profundă și o multitudine de proiecte de succes.

Sosirea sa marchează un pas important pentru companie, deoarece își va folosi experiența pentru a dezvolta noi domenii de activitate și pentru a stimula creșterea internațională. Înainte de a se alătura Heimerle + Meule, Arnd Gollan a lucrat pentru companii renumite precum Agosi, Umicore și Degussa. El a jucat un rol-cheie în deschiderea de noi piețe și înființarea de unități de producție în străinătate.

În special, activitatea sa pentru Agosi și Umicore în Thailanda și China, unde a jucat un rol esențial în înființarea unei rafinării, este o dovadă a angajamentului și expertizei sale în afaceri internaționale. În Canada, Arnd Gollan a inițiat preluarea cu succes a unei instalații locale de producție de metale prețioase pentru Agosi, stabilind astfel o primă amprentă în America de Nord. Arnd Gollan a condus dezvoltarea și renovarea activităților industriale cu metale prețioase ale nou înființatei divizii Degussa Wholesale din Pforzheim.

Această experiență i-a oferit o înțelegere profundă a cerințelor complexe ale activității cu metale prețioase și a făcut din el un expert căutat în industrie. La Heimerle + Meule, Arnd Gollan își va folosi vasta experiență în domeniul fuziunilor și achizițiilor pentru a extinde divizia de reciclare industrială. Sarcina sa principală va fi să identifice noi domenii de activitate și să participe activ la proiectele de management strategic.

Scopul său este de a continua să poziționeze compania ca furnizor de top pe piața internațională a metalelor prețioase și de a promova o creștere durabilă. Cu expertiza și angajamentul lui Arnd Gollan pentru inovare și durabilitate, Heimerle + Meule are în față un viitor promițător. Numirea sa în funcția de director pentru dezvoltarea afacerilor la nivel internațional subliniază angajamentul companiei față de excelență și creștere la scară globală.

Mai multe știri



Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem la ZVO Surface Days din Leipzig Stand 22

Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem la INVEST

din Stuttgart

în perioada 26 - 27 apr...

Heimerle + Meule vinde cu succes pe piață materialele Eldy Plus® de peste patru ani. Până acum, acestea puteau fi oferite clienților mulțumiți doar ca material pentru frezare. Dar acest lucru se schimbă acum cu noua imprimantă FilaPrintM!

Vă așteptăm cu nerăbdare la Blechexpo 2023.

În perioada 07 - 10 noiembrie 2023,<...