Catalog

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

29.06.2024 02:06

Sisteme magnetice de măsurare a lungimii

Măsurarea poziției fără contact, adecvată pentru cele mai dure medii.

Într-un sistem de măsurare magnetică liniară, sistemul de senzori, cunoscut și sub numele de cap de scanare sau senzor, este ghidat fără contact pe o bandă magnetică codificată. Puteți alege între senzori incrementali și absoluți. Sistemul de măsurare este insensibil la praf, așchii și umiditate și este rezistent la multe lichide și uleiuri. Pentru aplicațiile respective este disponibilă o gamă largă de interfețe. Kübler vă oferă întotdeauna tehnologia optimă de senzori pentru aplicația dumneavoastră. Acest lucru este susținut de nenumărate opțiuni de comandă și de capacitatea de a realiza modificări și soluții speciale pentru dumneavoastră.

Incrementală sau absolută Sistemul de măsurare este format dintr-un senzor și banda magnetică corespunzătoare. Puteți alege între sistemele de măsurare incrementală și absolută.


Incremental

Sistemele de măsurare incrementală determină poziția reală sau distanța parcursă prin numărarea impulsurilor prin intermediul unui controler adecvat. Într-un sistem de măsurare a lungimii magnetice, sunt analizate schimbările de poli de pe banda magnetică și sunt interpolate valorile intermediare.

Absolut

Sistemele de măsurare absolută Sistemele de măsurare absolută utilizează un model de cod unic pentru a determina poziția respectivă. Spre deosebire de un sistem incremental, un sistem de măsurare absolut nu necesită o cursă de referință. În cazul unei pene de curent, poziția curentă este disponibilă imediat după ce se pornește din nou.

Mai multe știri




Târgul All About Automation Düsseldorf Reprezentat de:

Fritz...




Trade FairAll About Automation Chemnitz Reprezentat de:

Fritz K&...


Vara este în plină desfășurare și odată cu ea vine și o serie de târguri și evenimente inte...

Transmisia fiabilă a Ethernet-ului industrial este acum posibilă și în dimensiunea de 85 mm.

...

18.06.2024 01:05

Senzori de înclinare


Măsurare precisă și fiabilă - adecvată pentru utilizare în cele mai dure condiții d...

Simplu. În rețea. Independent.