Catalog

Voortman Steel Machinery

Voortman Steel Machinery

Voortman Steel Machinery

23.06.2024 01:06

Voortman V623

Perforare, frezare și tăiere combinată extrem de autonomă pentru oțel de dimensiuni mici și medii

Vă prezentăm Voortman V623, un utilaj de vârf de gamă pentru găurire, rutare și tăiere cu ferăstrăul, proiectat pentru o funcționare continuă, fără personal.

V623 poate prelucra o gamă foarte largă de profile și le poate produce în mod eficient, cu o secvență de ieșire logică care maximizează utilizarea transporturilor transversale. Ceea ce diferențiază V623 este căruciorul său de prindere inovator.
Această caracteristică elimină practic toate restricțiile de prindere și permite încărcarea automată a aproape oricărui profil fără a fi nevoie de intervenția operatorului sau chiar de dispozitive suplimentare de prindere temporare sudate. Echipat cu software-ul nostru avansat de control VACAM, V623 ajută operatorul mașinii să obțină o eficiență maximă. Software-ul oferă o vizibilitate completă a tuturor tampoanelor în timpul alimentării, al ieșirii și al îndepărtării produselor scurte, permițând gestionarea fără întreruperi a întregului proces.

Transferuri eficiente de scule

Schimbătorul central deține până la 42 de scule, permițând schimbarea fără probleme a sculelor pentru cele trei unități de găurire și asigurând o funcționare eficientă. Adăugarea de scule noi este ușoară. Schimbătorul, combinat cu manipularea pneumatică a sculelor, permite o producție neîntreruptă cu o monitorizare minimă.
Acesta simplifică transportul sculelor de la schimbător la manipularea sculelor de pe axa de găurire și între axe pentru schimbarea automată, sporind eficiența sistemului pentru o producție mai lungă fără personal.

NOU Prinzător inovator V623 vă permite să produceți aproape orice profil de până la 300 x 300 mm cu o eficiență fără egal. Căruciorul său de prindere inovator oferă o prindere nelimitată a profilurilor și permite încărcarea automată fără intervenția operatorului. Falca de prindere fixează materialul din exterior, cu un cilindru hidraulic care reglează forța de prindere pentru a proteja profilele sensibile. Un senzor detectează pneumatic materialul și permite căruciorului de prindere să se apropie de profile la 60 m/min pentru a asigura un proces de producție rapid și fără probleme.

Mai multe știri

Voortman Fabricator, o inovație cu adevărat revoluționară care a luat cu asalt industria siderurg...