Catalog

CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft mbH

CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft mbH

  • GREEN technology - Zertifikat
  • ISO 14000
  • ISO 9001

CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft mbH

  • GREEN technology - Zertifikat
  • ISO 14000
  • ISO 9001

28.04.2024 01:04

Perspective însorite: Noul modul fotovoltaic de la CONTAINEX

Cu noile noastre module fotovoltaice, vă puteți transforma containerul într-o soluție spațială eficientă din punct de vedere al costurilor și durabilă. Datorită materialelor de înaltă calitate și a designului special optimizat, energia solară gratuită poate fi utilizată în mod profitabil pentru nevoile dumneavoastră.

Modulele noastre fotovoltaice sunt compatibile cu toate containerele CONTAINEX de 20' pentru birouri și sanitare din linia CLASSIC și linia PLUS și pot fi opțional monitorizate și analizate cu ajutorul unei aplicații.

#1: Producție mare de energie
Modulele noastre de înaltă performanță pot genera până la 2,55 kWp (6 module fotovoltaice de 425 Wp fiecare).

#2: Sustenabilitate
Cu tehnologia CONTAINEX GREEN, ne aducem contribuția la un viitor mai verde în cel mai bun mod posibil. Modulul fotovoltaic se încadrează în această strategie prin reducerea amprentei de CO2 a containerelor și protejarea mediului înconjurător în cel mai bun mod posibil.

#3: Instalare ușoară și transport ieftin
Modulele noastre fotovoltaice pot fi instalate și puse în funcțiune* prin simpla montare pe containerul dvs. de 20' pentru birouri sau pe containerul sanitar. Datorită posibilității de a transporta până la 16 unități pe camion, economisiți costurile de transport.

Mai multe știri

Aveți nevoie de mai mult spațiu pentru zonele de vânzări sau birouri într-un termen s...

Vă putem sprijini prompt cu o soluție temporară sau permanentă de depozitare și spațiu pentru mat...

Aveți nevoie de mai mult spațiu pentru zonele de vânzări sau birouri într-un termen scurt?

<...

Amenajați-vă spațiul în funcție de nevoile dumneavoastră individuale. Modulele noastre de stoc de...

CONTAINEX vă oferă o gamă largă de containere și unități de containere uzate de vânzare. Printr-o rețea de distribuție unică, containerele de birouri, containerele sanitare și containerele de depozitare folosite sunt disponibile în scurt timp în peste 15 țări europene
Este o preocupare majoră a noastră să organizăm toate activitățile noastre de afaceri astfel încât mediul să fie protejat în cel mai bun mod posibil. De aceea, punem un accent deosebit pe menținerea unui consum de energie cât mai scăzut posibil și pe reducerea emisiilor de CO2. Prin inovațiile noastre în materie de produse, printr-o strategie de transport eficientă și prin utilizarea unor sisteme de izolație de ultimă generație, economisim peste 50.000 de tone de CO2 pe an în comparație cu produsele europene standard