Catalog

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

17.04.2024 01:04

Serii populare mai variabile KG-VA, KGH și KGE

Cuplajele cu burduf metalic versatile din seriile KG-VA, KGH și KGE de la JAKOB Antriebstechnik au fost extinse. Acestea erau disponibile anterior în versiuni cu 2 și 4 caneluri; au fost adăugate și cele cu 6 caneluri. Acest lucru înseamnă că seria poate fi utilizată în mod și mai flexibil, pot fi acoperite distanțe mai mari între arbori și pot fi compensate decalaje mai mari. Pe lângă aceste serii, compania oferă și multe alte serii standard sau produse personalizate.


Seria KG-VA

Seria KG-VA din oțel inoxidabil îndeplinește cerințe ridicate. Cuplajele sunt disponibile pentru intervale de cuplu de la 30 - 1000 Nm și diametre ale arborelui de la 10 - 90 mm. Poate fi utilizată în intervale de temperatură cuprinse între -40°C și +350°C.

Sufletul și butucul sunt conectate cu ajutorul unui proces de sudare cu microplasmă. Rezultă avantaje constructive, cum ar fi lungimea totală redusă și calitatea reproductibilă a conexiunilor sigure și permanente între burdufurile metalice și butucii din oțel inoxidabil sau oțel. Cuplajul nu oferă absolut niciun joc, concentricitate ridicată și rigiditate torsională maximă. Spre deosebire de legăturile adezive, este absolut și pe termen nelimitat, chiar și în condiții de funcționare critice.

Cuplajele sunt calificate pentru sistemele de transport, ambalare și umplere din industria alimentară. Cu toate acestea, cuplajele cu burduf din oțel inoxidabil sunt preferate și în metalurgie, în industria galvanică, în domeniul vidului sau în domeniul echipamentelor de tehnologie prin satelit.


Seria KGE

Cu cuplajul compact cu burduf metalic KGE, a fost dezvoltată o soluție personalizată pentru toate reductorii cu flanșă de acționare. Această unitate de sistem impresionează în primul rând prin designul său extrem de scurt, cu o utilizare maximă a rigidității transmisiei. Acest lucru permite clientului să aibă atât un design foarte compact al mașinii, cât și timpi de poziționare extrem de scurți. La fel ca și în cazul seriei KG-VA, și aici se utilizează procesul de sudare cu microplasmă. Cuplajele sunt disponibile pentru intervale de cuplu de 40 - 2000 Nm și diametre de arbore de 12 - 90 mm. Poate fi utilizat în intervale de temperatură cuprinse între -40°C și +300°C.


Seria KGH

Cuplajul cu burduf metalic KGH este fabricat în designul cu butuc cu jumătate de carcasă extrem de ușor de asamblat. Asamblarea și dezasamblarea cuplajului nu mai sunt dificile, chiar și în condiții de instalare înghesuită. Jumătățile fixe ale butucului sunt așezate pe arbore și înșurubate pe piesele de semicarcadă libere. În cazul butucilor cu arbore fix, în special, întreținerea poate însemna că unitatea de acționare și/sau de ieșire trebuie demontată cu multă muncă, ceea ce nu mai este necesar. Varianta din oțel inoxidabil KGH-VA este, de asemenea, ideală pentru utilizarea în industria alimentară și în tehnologia medicală.

Seria KGH este lipsită de uzură și întreținere, poate fi utilizată până la 350°C și include diametre ale arborelui de 8-85 mm și intervale de cuplu de la 20 la 1800 Nm.

Mai multe știri

27.04.2024 02:10

Viteză mare cu KG-HS

Cu seria de cuplaje KG-HS, JAKOB Antriebstechnik oferă o versiune de mare viteză a popularului cu...

Transmiterea fiabilă și precisă a cuplului este crucială pentru acționările de precizie ale mașinilor de tăiat transversale. Acest lucru este garantat prin utilizarea cuplajelor cu burduf din oțel cu o conexiune arbore-cubo cu blocare prin frecare.

Gama de produse Jakob de cuplaje din elastomer a fost extinsă pentru a include o nouă variantă, E...

Cuplul de siguranță dovedit din seria SKB-KP este utilizat de zeci de ani ca protecție mecanică p...

De zeci de ani, s-a dovedit pe piață ca o serie standard fiabilă și rentabilă de cuplaje cu burdu...

La selectarea unui ambreiaj adecvat pentru sistemul de transmisie trebuie să se țină seama de diverși factori. O atenție deosebită trebuie acordată intervalului de cuplu necesar, decalajului și temperaturilor ambientale ale ambreiajului.