Catalog

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

12.04.2024 01:04

GEDA pe un șantier exclusivist din orașul de aur

Mai multe dispozitive GEDA contribuie la finalizarea apartamentelor exclusiviste din noul complex de clădiri din Praga.

În complexul imobiliar "Rezidence Nuselsky Pivovar" din Praga se construiesc apartamente noi și exclusiviste cu ajutorul mai multor dispozitive GEDA.

Cu ajutorul a cinci platforme de transport GEDA 1500 Z/ZP și a trei GEDA Maxi 120 S, lucrările pot fi finalizate în cel mai scurt timp posibil.

Cu peste 1,3 milioane de locuitori (începând cu ianuarie 2023), Praga este cel mai populat oraș din Republica Cehă
. Cererea mare de spații de locuit înseamnă că noile apartamente din "Rezidence Nuselsky Pivovar" trebuie să fie finalizate la timp. Aici sunt utilizate cinci platforme de transport GEDA 1500 Z/ZP și trei GEDA Maxi 120 S.

Noile apartamente fac parte din proiectul "Nusle Brewery" și oferă o gamă largă de apartamente, fie că este vorba de garsoniere, apartamente de familie sau penthouse-uri spațioase cu terase. Mobilierul modern și materialele de înaltă calitate folosite în construcție conferă apartamentelor un aer exclusivist. Toate clădirile din complex formează o curte interioară închisă, care, cu parcarea sa verde, este destinată să fie un loc de relaxare și socializare pentru rezidenți. Amplasarea între cartierele Vinohrady și Nusle
combină, de asemenea, un mediu liniștit cu apropierea de oraș. În plus, toate magazinele importante se află la distanță de mers pe jos, iar tramvaiul vă duce rapid în centrul orașului Praga.

Unajutor prețios pentru construcția de locuințe
În 2022, platformele de transport GEDA au sărbătorit cea de-a 25-a aniversare, un semn al calității și al performanței
echipamentelor. Platformele de transport de la Asbach-Bäumenheim din Bavaria sunt, de asemenea, un ajutor indispensabil pe șantierul ceh. Urgența șantierului de construcții necesită ajutoare fiabile și flexibile, care sunt oferite de echipamentele GEDA.

De la montatori de schele până la montatori de fațade și de interioare și acoperișuri, toți muncitorii folosesc echipamentele GEDA pentru a-și finaliza munca. Suprafața foarte limitată a șantierului de construcții nu reprezintă un obstacol pentru dispozitivele GEDA. Cele cinci platforme de transport GEDA 1500 Z/ZP au fost instalate la o înălțime de 34 de metri și ating 15 etaje. Acestea sunt fixate cu uși de platformă GEDA Comfort pentru a asigura un transfer ușor și sigur de la echipament la schelă.
Cu o dimensiune a platformei de 1,45 m x 3,3 m și o capacitate de încărcare de 2000 kg, platforma BS a GEDA 1500 Z/ZP este ideală pentru transportul materialelor grele. Dar și lucrătorii pot fi aduși fără probleme la locul de muncă, deoarece GEDA 1500 Z/ZP poate transporta până la 7 persoane.

Datorită urgenței proiectului, platforma de transport GEDA 1500 Z/ZP este un mare ajutor pe șantierul de construcții, economisind timp și bani pentru cei responsabili. Nimic nu stă în calea finalizării la timp, în ciuda condițiilor dificile, deoarece platformele de transport au fost montate direct pe schelele de pe șantier. Datorită forțelor de ancorare reduse ale ascensoarelor cu sistem cu 2 catarge, calculul static realizat de HR System de la Frydek Mistek a făcut posibilă instalarea ancorelor în acest mod
.

Ascensor mic - impact mare
Cu o capacitate de încărcare de 120 kg și o viteză de până la 60 m/min, GEDA Maxi 120 S este ajutorul ideal pentru constructorii de fațade. Ascensorul cu cablu oferă, de asemenea, un serviciu bun lucrătorilor de fațadă de pe șantierul din Praga, atunci când transportă panouri de fațadă și izolație. La fel ca și platformele de transport GEDA 1500 Z/ZP, GEDA Maxi 120 S este montat la o înălțime de 34 de metri. Cu toate acestea, atunci când este utilizată la maxim, poate ajunge până la 70 m. Pentru transportul de materiale sensibile, este posibilă, de asemenea, trecerea la o viteză de ridicare de 20 m/min. Datorită selecției largi de accesorii, GEDA Maxi 120 S poate fi echipat pentru toate scopurile și se dovedește a fi un mare ajutor pe șantierele de construcții de toate tipurile.

Caracteristica specială a șantierului a fost utilizarea platformelor de transport GEDA 1500 Z/ZP, care au fost montate direct pe schelă. Din cauza amplorii și a logisticii proiectului, HR System de la Frydek Mistek, cu o filială în Praga, a trebuit să efectueze calculele statistice și să utilizeze rezultatele pentru a efectua lucrările de asamblare. Aceasta s-a desfășurat în etape, din iunie 2023 până în august 2023. Construcția a reprezentat o provocare, dar a fost depășită datorită performanței excelente în domeniul logisticii și al coordonării tuturor meșterilor de pe șantier. Datorită eficienței echipamentelor noastre și a capacităților HR System, totul a decurs fără probleme, la timp și spre satisfacția tuturor celor implicați.

Mai multe știri

A început un nou capitol la GEDA Central
GEDA deschide un nou capitol pe 29 februarie 2024 SAVE THE DATE - 29.02.2024. În această zi, vom deschide un nou capitol la GEDA cu un eveniment online exclusiv.
23 de dispozitive GEDA utilizate pentru lucrări de renovare de amploare la spitalul praghez din Motol
Platformele de transport GEDA contribuie la renovarea cu succes a catedralei istorice din Zagreb.
Castelul Frederiksborg din Danemarca este supus unei ample renovări cu lifturi GEDA
Platforma de transport GEDA 1200 Z/ZP utilizată pe coasta irlandeză