Catalog

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

14.03.2024 01:03

Rezistent - cuplaj elastomer EKM-VA

Gama de produse Jakob de cuplaje din elastomer a fost extinsă pentru a include o nouă variantă, EKM-VA. Această variantă din oțel inoxidabil a cuplajului EKM dovedit se caracterizează în special prin rezistența sa la substanțe chimice, ceea ce îl face deosebit de potrivit pentru aplicațiile din industria alimentară, de exemplu în procesele de curățare.

Cuplajele din elastomer sunt cuplaje de arbori flexibile, fără joc și cuplaje de arbori flexibile, care sunt concepute pentru cupluri mici și medii de până la 2000 Nm. Ele constau dintr-o stea din plastic cu dinți în formă de involtă și duritate Shore ridicată ca element de legătură și compensare. Această stea este inserată pozitiv și ușor pretensionată în două butuci de înaltă precizie, cu came în formă de gheară. Steaua de cuplare elastică poate compensa mici nealinieri ale arborelui, este izolatoare din punct de vedere electric și oferă un bun comportament de amortizare a vibrațiilor. Sunt disponibile mai multe versiuni standard cu o conexiune arbore-cuplaj cu butuc fără joc și cu blocare prin frecare, care asigură o transmisie fiabilă a cuplului chiar și fără o cheie cu pană suplimentară. Serii EKM, ESM-A, EKH și EKS cu conuri de expansiune sunt disponibile în gama standard; la cerere, sunt posibile și soluții individuale.

Mai multe știri

27.04.2024 02:10

Viteză mare cu KG-HS

Cu seria de cuplaje KG-HS, JAKOB Antriebstechnik oferă o versiune de mare viteză a popularului cu...

Cuplajele cu burduf metalic versatile din seriile KG-VA, KGH și KGE de la JAKOB Antriebstechnik a...

Transmiterea fiabilă și precisă a cuplului este crucială pentru acționările de precizie ale mașinilor de tăiat transversale. Acest lucru este garantat prin utilizarea cuplajelor cu burduf din oțel cu o conexiune arbore-cubo cu blocare prin frecare.

Cuplul de siguranță dovedit din seria SKB-KP este utilizat de zeci de ani ca protecție mecanică p...

De zeci de ani, s-a dovedit pe piață ca o serie standard fiabilă și rentabilă de cuplaje cu burdu...

La selectarea unui ambreiaj adecvat pentru sistemul de transmisie trebuie să se țină seama de diverși factori. O atenție deosebită trebuie acordată intervalului de cuplu necesar, decalajului și temperaturilor ambientale ale ambreiajului.