Catalog

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

15.03.2024 01:03

ESTE TIMPUL PENTRU UN NOU CAPITOL

A început un nou capitol la GEDA Central

La 29 februarie 2024, GEDA a atins o nouă etapă cu un eveniment online de succes.
Sub motto-ul "TIME FOR A NEW CHAPTER", au fost prezentate inovații revoluționare de la GEDA, iar instrumentul de succes GEDA Central poate acum să se bucure de o nouă completare. De acum încolo, motto-ul este: "MAKE YOUR HOIST SMART!".

MAKE YOUR HOIST SMART
Acum este și mai ușor să intrați în lumea inteligentă a ascensoarelor GEDA. familiarul GEDA Central poate fi utilizat pentru a face platformele de transport GEDA (GEDA 300 Z/ZP, GEDA 500 Z/ZP, GEDA 1200 Z/ZP, GEDA 1500 Z/ZP și GEDA 1500 Z/ZP F) "inteligente", pe lângă alte funcții extinse.
Acest lucru este posibil datorită noului instrument GEDA Machine Management, care poate fi utilizat cu efect imediat. Accentul este pus aici pe creșterea eficienței flotei proprii - fidel motto-ului: "MAKE YOUR HOIST SMART!".

GEDA Machine Management
Cu acest nou instrument, platformele de transport GEDA existente și noi sunt conectate în rețea cu GEDA Central, care este deja familiar și dovedit. Acest lucru oferă nenumărate avantaje, în special pentru companiile de închiriere și proprietarii de platforme de transport GEDA. Locațiile echipamentelor pot fi vizualizate în mod convenabil de la birou în acest instrument online. Pe lângă localizare, acesta permite, de asemenea, accesarea în orice moment a datelor în timp real și obținerea unei defalcări detaliate a timpului și a duratei de utilizare. Un alt avantaj semnificativ este reprezentat de economiile de costuri și timp. Datorită diagnosticării în direct, ajutorul poate fi oferit mai ușor în cazul unor posibile defecțiuni sau erori de funcționare. Se pot economisi până la 80% din deplasările de service, lăsând mai mult timp pentru sarcini mai importante. O altă caracteristică deosebit de interesantă pentru companiile de închiriere de utilaje de construcții este opțiunea de blocare a utilajului la.

Cu noul standard GEDA IoT-Box în combinație cu un modul de predare-primire, platformele de transport GEDA pot fi făcute cu ușurință "SMART". Începând cu 2023 / 2024, toate dispozitivele noi au fost echipate cu un modul de transfer din fabrică. Cu toate acestea, echipamentele existente construite până în 2013 pot fi, de asemenea, făcute "pregătite" pentru GEDA Machine Management. Echiparea ulterioară cu standardul GEDA IoT-Box este posibilă fără probleme.
GEDA s-a gândit și la acest aspect pentru a face punerea în funcțiune a dispozitivelor "SMART" cât mai ușoară posibil. În plus față de alte videoclipuri explicative utile, toate informațiile privind utilizarea GEDA Machine Management sunt disponibile în noul instrument GEDA Academy Tool.

Mai multe știri

Mai multe dispozitive GEDA contribuie la finalizarea apartamentelor exclusiviste din noul complex de clădiri din Praga.
GEDA deschide un nou capitol pe 29 februarie 2024 SAVE THE DATE - 29.02.2024. În această zi, vom deschide un nou capitol la GEDA cu un eveniment online exclusiv.
23 de dispozitive GEDA utilizate pentru lucrări de renovare de amploare la spitalul praghez din Motol
Platformele de transport GEDA contribuie la renovarea cu succes a catedralei istorice din Zagreb.
Castelul Frederiksborg din Danemarca este supus unei ample renovări cu lifturi GEDA
Platforma de transport GEDA 1200 Z/ZP utilizată pe coasta irlandeză