Catalog

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Borrmann Brenner Berlin GmbH

19.03.2024 01:03

Arzătoare cu gaz de la Borrmann Brenner Berlin

Domeniu de aplicare:

Încălzirea cazanelor, cuptoarelor și mașinilor în industrie și comerț

Structura programului:
Cu acest program, oferim arzătoare radiante și arzătoare de gătit pentru încălzirea economică a cazanelor și mașinilor, precum și pentru multe sarcini speciale. Cerințele pentru astfel de sisteme de încălzire sunt variate și diferite. Prin urmare, de multe ori nu este posibilă utilizarea unor aparate standard pentru diferitele aplicații. Din acest motiv, pe lângă arzătoarele standard, se produc la cerere arzătoare speciale și aparate speciale, care sunt adaptate în mod optim la condițiile de funcționare în funcție de problemă, pentru a asigura o utilizare economică și rațională.

Caracteristici tehnice:
Borrmann Brenner Berlin a dezvoltat un sistem modular pentru aceste sisteme de arzătoare. În funcție de cerințe, se poate personaliza un sistem de încălzire din aceste unități. Arzătoarele cu jet și de gătit sunt fabricate în diferite forme și modele și constau din capete de arzător individuale care sunt montate pe un tub de amestec comun. Forma tubului de susținere și, prin urmare, forma generală a sistemului de arzătoare, precum și poziția unghiulară a flăcărilor sunt adaptate la camera de ardere respectivă și la forma cazanului sau a cuptoarelor care urmează să fie încălzite.

Un avantaj major al construcției constă în faptul că întregul arzător funcționează cu o duză centrală, care este dispusă astfel încât admisia primară de aer pentru producerea amestecului gaz-aer să aibă loc în afara camerei de ardere, astfel încât este garantată o ardere perfectă. Vă rugăm să țineți cont de lungimile de inserție în desenele arzătorului.
Vă prezentăm exemple de arzătoare cu jet sau de aragaz în formă inelară, ovală și în linie.
Toate arzătoarele au un randament ridicat chiar și cu dimensiuni mici, sunt insensibile la curenți de aer sau vibrații și sunt fiabile în condiții de funcționare dură pe șantier.
Pe lângă fabricarea aparatelor standard, putem proiecta arzătoare pentru cerințele dumneavoastră speciale, prin care ne ocupăm de proiectarea, planificarea și construcția aparatelor alimentate cu gaz lichid. Controlul și reglarea arzătoarelor pot fi, de asemenea, incluse în oferta noastră. Vă rugăm să ne trimiteți detaliile dumneavoastră.


De regulă, arzătoarele de mașini sunt aparate cu un debit mare de gaz și, datorită reglementărilor oficiale, trebuie să fie echipate cu dispozitive de siguranță în conformitate cu destinația și scopul lor, pentru a preveni pericolele care pot apărea din cauza gazelor nearse care se scurg.

Din acest motiv, oferim arzătoarele noastre în diferite variante de echipare, astfel încât acestea să poată fi echipate în conformitate cu utilizarea prevăzută și cu orientările asociațiilor profesionale, cu reglementările privind prevenirea accidentelor și cu ADR.

Vă vom consilia cu plăcere cu privire la selectarea variantelor de echipare necesare.

Mai multe știri

23.02.2023 02:00

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Suntem furnizorul dvs. complet de fitinguri și arzătoare GPL pentru utilizatorii profesioniști. G...