Catalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

13.03.2024 01:03

Dunkermotoren expune pentru prima dată la Passenger Terminal Expo

în perioada 16-18 aprilie 2024 la Messe Frankfurt, standul A171.

în 2024, Dunkermotoren, o marcă AMETEK, va fi prezentă pentru prima dată la Passenger Terminal Expo. Cel mai maretârg comercial din lume pentru planificarea și operarea aeroporturilor are loc în fiecare an într-o locație diferită și își va întâmpina vizitatorii la Frankfurt am Main în 2024.

Soluții de conducere la un târg comercial de aeroporturi?

La început, pare puțin surprinzător să găsești Dunkermotoren printre expozanții de la PTE. Cu toate acestea, produsele producătorului de tehnologii de acționare sunt utilizate de ani de zile în diverse aplicații de automatizare a aeroporturilor. De exemplu, în diverse sisteme de acces și de blocare a personalului care reglementează traficul de pasageri și permit accesul doar persoanelor autorizate în zona de îmbarcare și în alte zone securizate. Odată cu publicarea standardului EN17352 în 2022, au fost definite pentru prima dată standarde pentru cerințele și procedurile de testare pentru dispozitivele de control al accesului acționate electric. Soluțiile de acționare ale Dunkermotoren sunt deja pe deplin conforme cu acest standard și, prin urmare, pot sprijini producătorii de produse corespunzătoare în îndeplinirea noilor cerințe.

în plus față de sistemele de control al accesului, acționările complete configurabile individual oferă, de asemenea, o gamă largă de aplicații în domeniul manipulării bagajelor. Soluțiile de acționare Dunkermotoren sunt utilizate pentru a transporta bagajele de la check-in, prin depozitarea pe termen scurt într-un sistem Early Baggage System (EBS), până la distribuirea după aterizare. Construcția compactă, conectarea în rețea prin intermediul sistemelor comune de bus de câmp și profilele de mișcare special programabile deschid nenumărate domenii de aplicare în automatizarea aeroporturilor. vedeți cu ochii dvs. în cadrul unei discuții și al unui schimb personal la PTE.

Soluții personalizate pentru sistemele de control al accesului și pentru manipularea bagajelor pot fi găsite între 16 și 18 aprilie 2024 la Messe Frankfurt, standul A171.

Mai multe știri

Dunkermotoren publică un nou număr al revistei sale de mișcare "mo

În perioada 14-17 mai 2024, expoziția Interclean din Am...

22.03.2024 01:05

Foarte compact și la obiect
Noul encoder de înaltă rezoluție de la Dunkermotoren pentru cele mai înalte cerințe de precizie
Odată cu modernizarea mediului de programare MotionCode de la nexofox, programarea motoarelor inteligente este acum și mai ușoară și nu mai există limite pentru arhitecturile de automatizare descentralizate.

Utilizat pe scară largă și versatil - motorul fără perii BG 75 de la Dunkermotoren, o marcă AMETE...

Cu familia de produse SL 38, Dunkermotoren, un brand al AMETEK, a lansat o nouă serie de motoare liniare de înaltă performanță. Ca versiune din oțel inoxidabil, ServoLine 38 STL (Stainless Steel) impresionează prin cea mai înaltă calitate a materialului și durabilitate