Catalog

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

09.03.2024 02:03

SKB-KP - Limitator de cuplu pentru transmisii directe extins

Cuplul de siguranță dovedit din seria SKB-KP este utilizat de zeci de ani ca protecție mecanică pentru unitățile de acționare. Folosit în special ca protecție împotriva coliziunilor în axele de avans ale mașinilor-unelte, acesta și-a dovedit deja eficiența în sute de aplicații. Ca o combinație între un cuplaj servo cu burduf metalic și mecanismul unic de siguranță JAKOB, seria SKB-KP este flexibilă, fără joc, compensează dezalinierea, are un moment de inerție redus și o rigiditate torsională ridicată. Acest lucru asigură o transmisie precisă a cuplului. Prin utilizarea seturilor de strângere, domeniul de reglare a cuplului a fost din nou mărit semnificativ, permițând atingerea în siguranță a unor forțe de strângere de până la 9000 Nm.

Mai multe știri

27.04.2024 02:10

Viteză mare cu KG-HS

Cu seria de cuplaje KG-HS, JAKOB Antriebstechnik oferă o versiune de mare viteză a popularului cu...

Cuplajele cu burduf metalic versatile din seriile KG-VA, KGH și KGE de la JAKOB Antriebstechnik a...

Transmiterea fiabilă și precisă a cuplului este crucială pentru acționările de precizie ale mașinilor de tăiat transversale. Acest lucru este garantat prin utilizarea cuplajelor cu burduf din oțel cu o conexiune arbore-cubo cu blocare prin frecare.

Gama de produse Jakob de cuplaje din elastomer a fost extinsă pentru a include o nouă variantă, E...

De zeci de ani, s-a dovedit pe piață ca o serie standard fiabilă și rentabilă de cuplaje cu burdu...

La selectarea unui ambreiaj adecvat pentru sistemul de transmisie trebuie să se țină seama de diverși factori. O atenție deosebită trebuie acordată intervalului de cuplu necesar, decalajului și temperaturilor ambientale ale ambreiajului.