Catalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

28.02.2024 05:02

Posibilități nelimitate de programare a motoarelor

Odată cu modernizarea mediului de programare MotionCode de la nexofox, programarea motoarelor inteligente este acum și mai ușoară și nu mai există limite pentru arhitecturile de automatizare descentralizate.

Dunkermotoren, o marcă AMETEK, își dezvoltă în mod constant soluțiile tehnologice de acționare sub cuvintele cheie descentralizare, modularitate și flexibilitate. în 2021, marca proprie IIoT nexofox a publicat mediul de programare MotionCode. Acesta oferă clienților caracteristici software care depășesc cu mult hardware-ul motorului și permit implementarea unor arhitecturi de automatizare descentralizate și modulare.

Cu cea mai recentă schimbare de față, utilizatorul s-a mutat și mai mult în centru. "Scopul a fost acela de a simplifica cât mai mult posibil realizarea de noi proiecte MotionCode", explică Markus Weishaar, director IIoT & Services la Dunkermotoren. "Clienții noștri au acum la dispoziție o interfață de utilizator mult mai simplă și mai intuitivă", spune Weishaar.

În termeni concreți, acest lucru înseamnă că funcțiile de bază sunt integrate și mai profund și pot fi executate fără ocolișuri. De exemplu, descărcarea către motor poate fi efectuată direct din mediul de dezvoltare și fără a utiliza instrumente suplimentare, deoarece mediul recunoaște direct acționările conectate. În același timp, funcții complet noi, cum ar fi depanarea, au fost integrate odată cu faceliftul. Acest lucru face posibilă efectuarea unei corecții complete a erorilor în codul sursă din mediul de dezvoltare, simplificând și accelerând astfel semnificativ dezvoltarea.

În versiunile viitoare, ar trebui să fie posibilă, de asemenea, programarea mai multor motoare direct într-un singur proiect, în loc să fie nevoie să se creeze un MotionCode separat pentru fiecare motor. Ca de obicei, actualul mediu MotionCode este disponibil pentru descărcare gratuită de pe pagina de pornire a Dunkermotoren. Începeți astăzi și dezlănțuiți puterea MotionCode. Sunteți nou în programare? Nicio problemă! Experții de la nexofox vor fi bucuroși să vă asiste și să vă implementeze aplicațiile în MotionCode în conformitate cu cerințele dumneavoastră.

Mai multe știri

Dunkermotoren publică un nou număr al revistei sale de mișcare "mo

În perioada 14-17 mai 2024, expoziția Interclean din Am...

22.03.2024 01:05

Foarte compact și la obiect
Noul encoder de înaltă rezoluție de la Dunkermotoren pentru cele mai înalte cerințe de precizie
în perioada 16-18 aprilie 2024 la Messe Frankfurt, standul A171.

Utilizat pe scară largă și versatil - motorul fără perii BG 75 de la Dunkermotoren, o marcă AMETE...

Cu familia de produse SL 38, Dunkermotoren, un brand al AMETEK, a lansat o nouă serie de motoare liniare de înaltă performanță. Ca versiune din oțel inoxidabil, ServoLine 38 STL (Stainless Steel) impresionează prin cea mai înaltă calitate a materialului și durabilitate