Catalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

08.02.2024 01:02

Cel mai bun dintre vechi și nou: motorul fără perii BG 75 este acum disponibil ca versiune dMove

Utilizat pe scară largă și versatil - motorul fără perii BG 75 de la Dunkermotoren, o marcă AMETEK, este un adevărat motor universal și este apreciat de producătorii dintr-o gamă largă de segmente de piață.

Noua versiune dMove combină ceea ce a fost testat și testat cu noua tehnologie. Lungimea totală nu s-a schimbat în comparație cu predecesorii săi BG 75 SI, CI, PI și MI, iar pentru tehnologia de conectare au fost folosiți și conectorii hibrizi cunoscuți de la versiunea de vârf dPro. Punerea în funcțiune și configurarea se realizează, de asemenea, în mediul familiar Drive Assistant 5, care poate fi descărcat gratuit de pe site-ul Dunkermotoren.

BG 75 dMove punctează prin inovații și funcționalități deosebit de extinse în domeniul poziționării, al controlului curentului și al vitezei, fără a lăsa nimic de dorit. Acesta este controlat cu ușurință prin CANopen sau, alternativ, prin intrări și ieșiri configurabile în regim autonom. De asemenea, sunt stabilite noi standarde în ceea ce privește performanța. Cu o putere nominală de 480 W, BG 75 dMove atinge o viteză nominală de 3.190 rpm și un cuplu nominal de 1,44 Nm. Valorile de vârf depășesc de mai multe ori valorile nominale, ceea ce face din acest motor un adevărat motor de putere pentru o gamă largă de aplicații pe toate piețele - de la intralogistică la inginerie mecanică și tehnologie agricolă.

Ca o alternativă rentabilă la dPro, BG 75 dMove poate fi combinat cu cutii de viteze, frâne și encodere în sistemul modular Dunkermotoren pentru a îndeplini orice cerință individuală pentru o soluție de acționare completă robustă, inteligentă și durabilă.

Mai multe știri

Odată cu modernizarea mediului de programare MotionCode de la nexofox, programarea motoarelor inteligente este acum și mai ușoară și nu mai există limite pentru arhitecturile de automatizare descentralizate.
Cu familia de produse SL 38, Dunkermotoren, un brand al AMETEK, a lansat o nouă serie de motoare liniare de înaltă performanță. Ca versiune din oțel inoxidabil, ServoLine 38 STL (Stainless Steel) impresionează prin cea mai înaltă calitate a materialului și durabilitate

Exploatați întregul potențial al soluției dvs. de motorizare inteligentă

LogiMAT din S...

În vremuri de incertitudine, este deosebit de important ca întreprinderile să își analizeze lanțu...

Roboții agricoli autonomi (agri-bots) ca mijloc de combatere a cererii crescânde de alimente și a lipsei de forță de muncă calificată pe piața agricolă

Dunkermotoren, o marcă a AMETEK, a implementat deja profilul de aplicație asociat PROFIdrive cu P...