Catalog

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

18.01.2024 01:01

Reamenajare extinsă a unui spital din Praga

23 de dispozitive GEDA utilizate pentru lucrări de renovare de amploare la spitalul praghez din Motol

În ultimii 1,5 ani, un total de 23 de platforme de transport GEDA din Asbach-Bäumenheim, Bavaria, au ajutat la lucrările de renovare de amploare de la spitalul Praga din Motol. au fost utilizate 15 GEDA 1500 Z/ZP, cinci GEDA 500 Z/ZP și trei GEDA 300 Z.
În cartierul Motol din Praga se află unul dintre cele mai mari spitale din Europa și cel mai mare spital pediatric
din țară. Asistența medicală oferită acolo pentru copii și adulți este foarte specializată. Clădirea recent renovată este proiectată în formă de cruce cu patru aripi și dispune de un heliport pentru transportul rapid la departamentul de urgență. Numai în departamentul de pediatrie din aripa C există zece etaje de dormitoare, un etaj de camere medicale și trei etaje tehnice. Spitalul universitar este folosit ca bază de predare de către Facultatea de Medicină I-III a Universității Charles.

Putere triplă la spital
Lucrările de renovare ample și intensive la spitalul din Praga au necesitat ajutorul mai multor schelari, constructori de fațade, acoperișari și muncitori pentru amenajări interioare. În ultimii 1,5 ani, 23 de ajutoare harnice de la GEDA au sprijinit, de asemenea, muncitorii. Platformele de transport GEDA 1500 Z/ZP și GEDA 500 Z/ZP au fost folosite de diverși muncitori în construcții pentru munca lor zilnică.
Datorită diferitelor variante de platforme ale GEDA 1500 Z/ZP care au fost utilizate, utilizarea pe șantier a putut fi cât mai eficientă. Atât platformele B, cât și BS au aceeași dimensiune a platformei de 1,45 m x 3,3 m, dar pot transporta materiale cu greutăți diferite. Platforma B poate transporta 1500 kg, în timp ce platforma BS poate transporta 2000 kg. Diferitele modele de platforme permit încărcarea și descărcarea rapidă și ușoară a panourilor de fațadă sau a izolației termice a spitalului. De asemenea, muncitorii pot fi transportați în siguranță la locul de muncă
. Platforma de transport GEDA 1500 Z/ZP are un total de 14 variante de platformă din care se poate alege. Marele avantaj este că multe platforme pot fi adaptate la șantierul de construcții cu ajutorul unui kit de conversie, oferind astfel o mai mare flexibilitate. Platforma de transport GEDA 1500 Z/ZP este proiectată pentru înălțimi de până la 100 m și le stăpânește cu ușurință.
În plus față de platforma de transport GEDA 1500 Z/ZP, a fost utilizată și o altă platformă de transport - GEDA 500 Z/ZP. Cu o capacitate de încărcare de 500 kg sau 850 kg sau 5 persoane, platforma de transport mai mică nu este cu nimic inferioară GEDA 1500 Z/ZP. Cu o viteză de ridicare de 12 m/min în modul "om" și de 24 m/min în modul "material", GEDA 500 Z/ZP poate transporta materiale de construcții sau muncitori la o înălțime de până la 100 de metri. Acesta a fost utilizat în principal pentru a transporta materiale pentru lucrări de renovare. La spital, GEDA 500 Z/ZP a fost, de asemenea, configurat la o înălțime de ridicare de 40 m.
GEDA 300 Z a fost utilizat aici pentru a reduce sarcina în timpul lucrărilor la acoperiș. În ciuda dispozitivului mai ușor, GEDA 300 Z poate ridica sarcini de până la 300 kg la o înălțime de ridicare de 100 de metri. Cu o viteză de ridicare de 30 m/min, palancul pentru materiale este un ajutor rapid și fiabil. La spitalul din Praga, cele trei dispozitive de ridicare a materialelor GEDA 300 Z, la fel ca și platformele de transport, au fost instalate la o înălțime de 40 de metri pentru a transporta diverse materiale de construcție. Ușile de siguranță Eco floor asigură siguranța necesară pe șantier și facilitează încărcarea și descărcarea materialelor și a uneltelor. Platforma, care poate fi rotită la 90° pe o parte, permite lucrul flexibil chiar și pe șantierele greu accesibile.
Tocmai această flexibilitate și ușurința de lucru sunt cele mai apreciate de clienții noștri la echipamentele GEDA.
Acest lucru este valabil și pentru compania de închiriere Boels CZ, care a făcut investiții importante în acest an și a folosit ascensoarele noastre GEDA pentru renovarea spitalului din Praga. Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce proiecte putem realiza în continuare împreună cu Boels CZ.
GEDA și Boels CZ colaborează de peste șapte ani. Cu proiectul de la spitalul din Praga, putem privi înapoi la un alt șantier și parteneriat de succes și putem privi spre viitor împreună cu Boels CZ

Mai multe știri

Mai multe dispozitive GEDA contribuie la finalizarea apartamentelor exclusiviste din noul complex de clădiri din Praga.
A început un nou capitol la GEDA Central
GEDA deschide un nou capitol pe 29 februarie 2024 SAVE THE DATE - 29.02.2024. În această zi, vom deschide un nou capitol la GEDA cu un eveniment online exclusiv.
Platformele de transport GEDA contribuie la renovarea cu succes a catedralei istorice din Zagreb.
Castelul Frederiksborg din Danemarca este supus unei ample renovări cu lifturi GEDA
Platforma de transport GEDA 1200 Z/ZP utilizată pe coasta irlandeză