Catalog

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

12.01.2024 01:01

Nou: ULTIMATECUT Countersink 4S - Rapid. Ascuțit. Puternică. Senzațional.

Puteți vorbi despre o inovație reală în materie de scanere? Poți face cu adevărat o scunderă profesională vizibil - și mai important - vizibil mai bună? Pe scurt, se poate. Noua scunderă RUKO ULTIMATECUT 4S oferă dovada și reinterpretează complet scunderile. Lucrează mai repede, lucrează mai eficient, economisește energie și este, de asemenea, de multe ori mai durabilă decât scunderile convenționale

Șurubelnița conică a fost sursa de inspirație încă din 2017, când a fost lansată ULTIMATECUT, o nouă linie de produse pentru rezultate exigente pentru comerț și industrie.

Și cu noua șublerie ULTIMATECUT 4S, RUKO extinde și mai mult seria de scule de înaltă precizie pentru aplicații profesionale.

Chiar și la prima vedere, se observă: Șurubelnița ULTIMATECUT 4S are patru muchii de tăiere în loc de cele trei obișnuite și, dacă vă uitați mai atent, veți observa și a doua diferență fundamentală: împărțirea inegală a muchiilor de tăiere cu o geometrie de tăiere special dezvoltată.

Dar noua ULTIMATECUT 4S arată cu adevărat puterea din spatele ei în practică.

Mănâncă literalmente în material și impresionează prin îndepărtarea enormă a materialului. Datorită celor patru muchii de tăiere, forțele sunt distribuite, producând o deplasare excepțional de lină și - un model de ștanțare excelent, fără urme de zdrobire deranjante.

Cu o viteză de prelucrare de până la 3 ori mai mare și o durată de viață a sculei care permite o ștanțare de până la 3 ori mai mare cu o singură sculă, cifrele din rezultatele testelor interne RUKO dovedesc, de asemenea, performanța excepțională a noului ștanțator.

În special atunci când este utilizat în mașinile de găurit fără fir, noul ULITMATECUT 4S permite pentru prima dată chiar și o adâncitură până la un diametru de 40 mm, care până acum era rezervată exclusiv sculelor fixe.

Noua adâncitură ULITMATECUT 4S este disponibilă la distribuitorii specializați în diametre cuprinse între 10,4 și 40 mm.

În plus, noile adâncituri sunt oferite cu RUKO nano Technology, sau RUnaTEC pe scurt, un strat de acoperire special dezvoltat de RUKO.

Mai multe știri

Poluarea planetei noastre de către plastic