Catalog

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

30.11.2023 01:11

Mesele de ridicare în design robust de la EdmoLift GmbH


EdmoLift prezintă primele mese de ridicare hidraulice standardizate din industrie, concepute pentru funcționare continuă - 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Mesele de ridicare din seria HD îndeplinesc cerințele celei mai înalte categorii din standardul pentru mesele de ridicare EN 1570-1, categoria 5, ceea ce înseamnă că masa de ridicare trebuie să efectueze cel puțin 512.000 de cicluri de ridicare la sarcină maximă. Acest lucru corespunde unui număr de 4 sau 16 ori mai mare de cicluri de ridicare decât mesele de ridicare convenționale din categoriile 1 și 3.

Designul seriei HD facilitează personalizarea meselor de ridicare în funcție de nevoile individuale ale clientului. Rulmenții autolubrifianți de înaltă performanță creează condițiile pentru o funcționare neîntreruptă, fără întreținere. Designul exclusivist, cu foarfeca sa robustă, oferă o stabilitate maximă în toate direcțiile.

Seria HD este soluția care oferă cea mai mare productivitate și accesibilitate fără defecțiuni, pentru cele mai exigente locații

. HDL 2000 este prima masă ridicătoare "pentru sarcini grele" din noua serie HD. Investind într-o HDL 2000, vă asigurați o accesibilitate maximă și o producție fără probleme în cele mai exigente aplicații.

În versiunea standard, HDL 2000 are un design robust, cu rulmenți autolubrifianți, foarfece duble din oțel plat, o înălțime minimă impresionantă de 200 mm, o capacitate de încărcare de 2 tone și o mișcare de ridicare de 800 mm. Designul exclusiv al mesei de ridicare permite o personalizare ușoară.

Cu o durată de viață testată de peste o jumătate de milion de cicluri de ridicare la sarcină maximă, HDL 2000 este proiectat pentru o funcționalitate neobosită 24 de ore din 24

  • Îndeplinește cerințele standardului pentru mese de ridicare EN 1570-1, categoria 5
  • Peste 512.000 de cicluri de ridicare la sarcină maximă, testate în propria fabrică
  • Nu necesită întreținere, proiectat pentru utilizare non-stop, an de an
  • Rulmenți autolubrifianți
  • Design extrem de compact - înălțime de 200 mm
  • Potrivit pentru integrarea în sistem
  • Platforma poate fi adaptată cu ușurință la cerințele specifice ale clientului
  • Mișcare de ridicare 800 mm
  • Capacitate de ridicare 2000 kg

Mai multe știri

EdmoLift este unul dintre cei mai mari producători mondiali de lifturi cu foarfecă, produse de manipulare a paleților și echipamente de manipulare a materialelor.