Catalog

Becker Sonder-Maschinenbau GmbH

Becker Sonder-Maschinenbau GmbH

Becker Sonder-Maschinenbau GmbH

09.11.2023 01:11

Becker Sondermaschinen GmbH - Capacitate de livrare eficientă datorită unei infrastructuri moderne de depozitare și a unor soluții de mașini proprii

Capacitatea de a livra piese este un factor important în succesul companiei noastre. Datorită infrastructurii noastre moderne de depozitare și a soluțiilor de mașini proprii, ne putem asigura că suntem întotdeauna capabili să ne aprovizionăm clienții în mod fiabil.

Cele nouă sisteme de ridicare a depozitelor și depozitul cu rafturi înalte de ultimă generație de la locația Mastholte ne permit să stocăm un număr mare de piese individuale în mod eficient și să le recuperăm rapid.

Și devine și mai bine: noul depozit cu rafturi înalte este un produs KRAFT și a fost proiectat și implementat de noi. Prin urmare, este logic ca mașina noastră de ambalare KRAFT VPS100 să fie utilizată și în depozitul nostru. Această mașină ne permite să creăm ambalaje personalizate și durabile, care nu numai că protejează mediul înconjurător, dar asigură, de asemenea, că produsele noastre ajung în siguranță și nedeteriorate la clienții noștri.

Toate acestea ne permit să ne aprovizionăm clienții în mod fiabil și flexibil. Clienții interesați pot vizualiza aceste inovații fantastice în orice moment.