Catalog

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

15.09.2023 00:09

Cuplaj cu burduf metalic KPS

În ciuda unei performanțe globale constante sau în creștere, ingineria mecanică modernă și inovatoare se caracterizează prin reducerea dimensiunilor externe. Această evoluție poate fi observată și în domeniul tehnologiei de acționare. Elementele de legătură necesare joacă un rol important în acest sens.



Aici este locul în care cuplajul cu burduf metalic KPS arată ce poate face. Pe lângă avantajele binecunoscute ale unui cuplaj cu burduf (compensarea nealinierii arborelui, moment de inerție redus, rigiditate ridicată la torsiune, construcție complet metalică absolut lipsită de joc, fără întreținere, insensibilă la temperatură), intră în joc și lungimea totală foarte scurtă a butucului conic expandabil pentru o instalare integrată. Conul de expansiune se conectează în mod sigur cu un alezaj axial dimensionat corespunzător al arborelui.



Prin utilizarea unui butuc cu con de expansiune pe de o parte și a unui butuc de strângere radială pe de altă parte, se menține atât o conexiune simetrică din punct de vedere rotațional, blocată prin frecare, cât și o manevrare ușoară la asamblare. Cu toate acestea, lungimea de instalare în cadrul sistemului global este redusă considerabil. Acest lucru îl face ideal pentru aplicații cu distanțe mici între arbori și condiții de instalare strânse.



Datorită rigidității sale torsionale ridicate și momentelor de inerție reduse, cuplajul cu burduf metalic este ideal pentru acționări foarte dinamice.



În general, acest cuplaj este potrivit ca element de conectare pentru sisteme de acționare complexe, pentru asamblarea cutiilor de viteze, pentru conectarea encoderelor, precum și pentru acționări de arbore și ax.

Mai multe știri

Ambreiaje dentate cu șaibă pentru cutii de viteze

JAKOB Antriebstechnik GmbH oferă cinci cuplaje diferite din oțel inoxidabil ca serii standard: cu...

10.09.2024 01:05

Cupla de siguranță SKB

Ingineria mecanică modernă se străduiește să obțină componente din ce în ce mai compacte, cu o de...

17.08.2024 01:05

Cuplaj cu burduf metalic KG
Gamă largă de aplicații
Cele mai mari forțe de strângere, siguranță maximă

JAKOB Antriebstechnik oferă cuplajul cu burduf metalic KPP pentru a satisface cerințele din ce în...