Catalog

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

15.07.2023 01:07

Alături de tine

Cu seria MDR, JAKOB Antriebstechnik are în gama sa de produse o piuliță de strângere cu putere universal aplicabilă cu hexagon de operare dispus lateral și filet de trecere. Seria MDR completează cele două tipuri de piulițe de strângere MCA și MDA cu acționare de sus, care s-au dovedit a fi excelente de mulți ani într-o mare varietate de aplicații. Mărimea 150, cu o forță de strângere nominală de 150 kN, este o noutate în selecție.



O caracteristică de proiectare esențială a piuliței de strângere MDR este o coroană dințată specială cu deviere în unghi drept a rotației pentru a multiplica cuplul de strângere. Proporțional cu cuplul de strângere, forța de strângere este acumulată în siguranță și în mod controlat. Acest lucru asigură forțe de strângere ridicate cu siguranță operațională maximă, cu o operare manuală foarte simplă. De exemplu, cu dimensiunea filetului M30, cheia grea SW46, necesară de obicei, este înlocuită cu hexagonul de operare SW14, permițând astfel o muncă mult mai confortabilă.

Filetul trecător, în combinație cu șuruburile cu fantă în T de lungime variabilă sau cu șuruburile de prindere, permite o utilizare foarte flexibilă cu diferite înălțimi de prindere sau grosimi ale sculei. Pe lângă designul robust al materialului, trebuie subliniate dimensiunile compacte și, în special, înălțimea totală foarte redusă. Acest lucru permite, de asemenea, utilizarea în condiții de instalare extrem de înguste. Piulița de strângere MDR nu necesită întreținere în condiții normale de funcționare și poate fi utilizată până la 400°C într-o versiune specială.



Sunt disponibile 2 dimensiuni cu o forță de strângere nominală de 120 kN sau 150 kN și dimensiuni de filet de la M16 la M42.

Mai multe știri

Ambreiaje dentate cu șaibă pentru cutii de viteze

JAKOB Antriebstechnik GmbH oferă cinci cuplaje diferite din oțel inoxidabil ca serii standard: cu...

10.09.2024 01:05

Cupla de siguranță SKB

Ingineria mecanică modernă se străduiește să obțină componente din ce în ce mai compacte, cu o de...

17.08.2024 01:05

Cuplaj cu burduf metalic KG
Gamă largă de aplicații
Cele mai mari forțe de strângere, siguranță maximă

JAKOB Antriebstechnik oferă cuplajul cu burduf metalic KPP pentru a satisface cerințele din ce în...