Catalog

Maxon Motor AG

Maxon Motor AG

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 13485

Maxon Motor AG

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 13485

15.04.2023 00:04

Cu inovații de produs la Târgul de la Hanovra

Specialistul în acționări maxon prezintă noi puncte de atracție și publică catalogul de produse 2023/2024 cu peste 600 de pagini la Hannover Messe (17.04.-21.04.2023). Printre punctele de atracție se numără noul ECX PRIME 6 și noile mărimi 65 și 85 din seria de motoare DT fără ramă EC.

apariția din acest an a maxon la cel mai mare târg de tehnologie din lume (Sala 6, Stand 44) este în întregime în conformitate cu motto-ul: mai mult cuplu și mai multă dinamică în cel mai mic spațiu. Principalul furnizor de acționări și sisteme electrice va prezenta soluții interesante de primă mână la standul său modern de expoziție.
Accentul este pus pe noul ECX PRIME 6: prima dimensiune a noii familii de motoare ECX PRIME.

Inovație de produs ECX PRIME
Noile ECX PRIME sunt motoare fără perii deosebit de puternice, cu rotoare cu 4 poli și înfășurări fără fier. ECX PRIME 6, în versiunea M HP, este disponibil pentru prima dată cu un diametru al motorului de numai 6 milimetri. Pe baza unor proiecte personalizate, tehnologia deja dovedită de motoarele de dimensiuni mai mari a fost dezvoltată în continuare și proiectată pentru industrializare în diametre atât de mici
. Rezultatul este o unitate de putere de mici dimensiuni, cu viteze de până la 50.000 rpm și cupluri continue de până la 0,57mNm. ECX PRIME 6 este potrivit pentru aplicații solicitante în care spațiul de instalare este limitat sau în care sunt necesare performanțe sau dinamici de control speciale, cum este cazul protezelor de mână, al dispozitivelor chirurgicale și al implanturilor

Seria în creștere a motoarelor EC frameless DT
După introducerea cu succes amotoarelor EC frameless DT50S și DT50M, seria de motoare a fost consolidată cu EC frameless DT65 și EC frameless DT85. Noile motoare sunt din nou disponibile în două lungimi. Pentru a se potrivi cu motoarele, maxon oferă TSX 65 MAG și TSX 85 MAG, o soluție de codare care permite posibilități unice în proiectarea aplicațiilor robotice complexe cu arbori goi mari.

Reductorul GPX70completează sistemul modular IDX70
Cu GPX70, maxon își extinde seria de reductoare planetare cu un reductor industrial mare și configurabil. Reductorul este oferit în trei versiuni: standard, cu zgomot redus și ultraperformant, fiecare cu o reducere cu una sau două trepte. În combinație cu motoarele și acționările IDX70, această extindere are ca rezultat soluții de acționare extrem de puternice și dinamice pentru aplicații industriale staționare și mobile.

Noutate pentru spații limitate
Noile motoare ECX FLAT cu electronică integrată sunt motoare maxon compacte, fără perii, care se bazează pe motoarele cu cuplu mare dovedite cu un regulator de viteză 4-Q integrat. Noile acționări compacte pot fi operate în mod convenabil prin intermediul a patru intrări și ieșiri digitale și analogice.

Deosebit de unic: funcțiile și parametrii extinse ale electronicii integrate pot fi configurate direct online.
ECX FLAT cu un diametru de 22 mm este acum disponibil în două versiuni. Versiunea standard este deosebit de potrivită pentru spații limitate, în timp ce versiunea cu cuplu mare este orientată spre cupluri maxime. În plus, noul ENX MILE extinde portofoliul de encodere maxon și poate fi combinat atât cu ECX FLAT 22, cât și cu ECX FLAT 32.

Catalog: prezentare generală și kit de construcție într-unul singur
maxon oferă o gamă largă de componente: de la motoare DC și BLDC la reductoare, encodere, controlere de poziționare, controlere principale și sisteme de gestionare a bateriilor.
O imagine de ansamblu este oferită de catalogul 2023/2024, care tocmai a fost publicat. clienții și fanii maxon vor găsi pe cele peste 600 de pagini sistemul modular maxon, fișe tehnice, asistență tehnică și ghidul practic de selecție maxon. Noul catalog tipărit poate fi comandat online sau poate fi consultat la epaper.maxongroup.com. Toate informațiile pot fi găsite la shop.maxongroup.com

maxon: Specialistul elvețian pentru acționări de calitate
maxon dezvoltă și construiește motoare de curent continuu cu perii și fără perii. Gama de produse include, de asemenea, reductoare, codificatoare, controlere și sisteme mecatronice complete. acționările maxon sunt utilizate acolo unde există cerințe deosebit de ridicate
: de exemplu, în roverele NASA de pe Marte, în dispozitivele chirurgicale portabile, în roboții umanoizi și în echipamentele industriale de precizie. Pentru a rămâne în frunte pe această piață exigentă, compania
investește o mare parte din cifra sa de afaceri în cercetare și dezvoltare. La nivel mondial, Grupul maxon are aproximativ 3200 de angajați în nouă unități de producție și este reprezentat de companii de vânzări în peste 30 de țări.

Mai multe știri

Sachseln/OW. - Sachseln iunie 2023.

Președintele Confederației Elvețiene, Alain Berset, a...