Catalog

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

15.02.2023 00:02

În domeniul construcției de instalații și al ingineriei mecanice, alegerea lubrifiantului potrivit poate optimiza semnificativ procesele.

Lubrifianții speciali de la OKS nu numai că îmbunătățesc performanța echipamentelor și sistemelor, dar îndeplinesc și standardele de calitate conform DIN ISO 9001.

Avantaje pentru construcția de instalații și utilaje

  • Gamă largă de produse și soluții dintr-o singură sursă Soluții de lubrifiere care îndeplinesc cu precizie cerințele sistemului respectiv Performanța instalațiilor și utilajelor este îmbunătățită semnificativ
  • Soluțiile deosebit de adecvate asigură un avantaj competitiv Dezvoltarea de produse specifice aplicațiilor în curs.
  • Toate produsele OKS îndeplinesc standardele de calitate conform DIN ISO 9001.

Soluții optime de lubrifiere pentru construcția de instalații și utilaje

Construcția de instalații și inginerie mecanică este considerată unul dintre cele mai puternice segmente ale economiei germane. OKS oferă o gamă largă de soluții de lubrifiere pentru această ramură a industriei, care respectă cele mai înalte standarde de calitate și asigură funcționarea fără probleme a instalațiilor și utilajelor. La urma urmei, cerințele sunt ridicate: mașinile, echipamentele și instalațiile trebuie să funcționeze în mod fiabil, să aibă o durată de viață lungă și să respecte reglementările stricte în materie de siguranță și igienă. Legea privind siguranța produselor pentru echipamente tehnice de lucru și produse de consum se aplică aici tuturor producătorilor germani. Toate produsele OKS respectă aceste cerințe în proporție de 100%.

Gamă largă de produse și soluții dintr-o singură sursă

Cu soluția optimă de lubrifiere, adaptată cu precizie la cerințele sistemului respectiv, producătorii pot îmbunătăți în mod semnificativ performanța sistemelor și utilajelor lor, asigurându-și astfel un avantaj competitiv decisiv. Gama OKS de lubrifianți de specialitate și produse de întreținere chimico-tehnică, precum și o gamă largă de servicii, acoperă o mare parte din aplicațiile tribologice în construcția de instalații și mașini. Avantajul decisiv: clienții primesc toate soluțiile de lubrifianți de la o singură sursă.

Dezvoltare continuă de produse specifice aplicațiilor

În plus, OKS oferă clienților săi cele mai înalte standarde de calitate. Angajații cu experiență în dezvoltare și producție supun toate soluțiile de lubrifianți la teste extinse și controale de securitate în conformitate cu DIN ISO 9001, care este considerat cel mai important standard în managementul calității și este recunoscut atât la nivel național, cât și internațional. Experții de la OKS dezvoltă în mod constant noi produse în laboratoare de ultimă generație și optimizează, de asemenea, gama existentă. Acestea includ lubrifianți speciali pentru aplicații industriale, cum ar fi paste, uleiuri, acoperiri lipite, lubrifianți uscați, precum și produse de întreținere și de curățare.

Mai multe știri

De luni de zile, capacitățile de producție ale producătorilor de produse congelate au fost solicitate la limită și este esențial să se evite opririle și defecțiunile utilajelor. Prin urmare, întreținerea profesională devine din ce în ce mai mult un factor critic de succes

Lubrifiantul potrivit pentru fiecare aplicație.

Acest lucru este valabil în special pentr...