Catalog

Kemper System GmbH & Co. KG

Kemper System GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 45001:2018
  • REACh

Kemper System GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 45001:2018

31.01.2023 01:01

Etanșare rezolvată ingenios!

Hidroizolarea cu hidroizolația lichidă KEMPEROL este o afacere curată. Acest lucru se datorează faptului că hidroizolația KEMPEROL se aplică sub formă lichidă. Prin urmare, acestea se adaptează la toate condițiile ca și cum ar fi făcute la comandă. După o aplicare ușoară, materialul, care are la bază rășini reactive, se întărește pentru a forma o membrană hidroizolantă permanent elastică și fără îmbinări. Rezultatul: Hidroizolația aderă la substrat pe întreaga suprafață și asigură o protecție pe termen lung pentru structura clădirii.
Apropo: Sistemele de hidroizolații KEMPEROL sunt întărite cu fleece - acest lucru înseamnă o garanție a lipsei de fisuri, o rezistență sporită la rupere, limitarea expansiunii și reglarea grosimii stratului.

Impermeabilizare pentru acoperișul verde
Pe lângă acoperișurile verzi, jgheaburile din beton pentru plante oferă, de asemenea, posibilitatea unei ecologizări intensive. Cu toate acestea, la fel ca și acoperișurile verzi, acestea trebuie să reziste la solicitări mari. În acest caz, este recomandabil să se căptușească întregul jgheab cu material de impermeabilizare lichid fără cusături sau îmbinări. Este exact ceea ce veți găsi în KEMPEROL rezistent la rădăcini. Este permanent elastic, se adaptează la toate formele de substrat și etanșează perfect colțurile și marginile. Și chiar și integrarea țevilor de scurgere funcționează fără efort!

Mai multe știri

KEMPEROL 1K-SF - hidroizolația aplicată în stare lichidă pentru cele mai înalte...

Gazul radioactiv radon este cel mai mare contributor la expunerea la radiații la nivel mondial. F...